Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - ma艂ych plik贸w zapisywanych w przegl膮darce internetowej - w celu identyfikacji u偶ytkownika.
Wi臋cej o ciasteczkach dowiesz si臋 tutaj.
Obs艂uga sesji u偶ytkownika / odtwarzanie film贸w:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie tre艣ci reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane s膮 przez podmiot zewn臋trzny.
Kliknij ikonk臋 znajduj膮c膮 si臋 w lewm dolnym rogu na ko艅cu tej strony aby otworzy膰 widget ustawie艅 reklam.
Je偶eli w tym miejscu nie wy艣wieti艂 si臋 widget ustawie艅 ciasteczek i prywatno艣ci wy艂膮cz wszystkie skrypty blokuj膮ce elementy na stronie, na przyk艂ad AdBlocka lub kliknij ikonk臋 lwa w przegl膮darce Brave i wy艂膮cz tarcze
G艂upia c馃がa wlepia mandat taks贸wkarzowi, kt贸ry nie op艂aci艂 parkometru. Co w tym dziwnego spytacie? A to, 偶e tytu艂owa g艂upia c馃がa, chce ukara膰 kierowce, kt贸ry po st艂uczce nie chcia艂 blokowa膰 drogi i zjecha艂 na bok
Jak my艣licie, mia艂a racj臋?
To nie policjantka, w angli jest cos takiego jak u nas straz miejska to sie nazywalo traffic warden czy cos w tym stylu. Policja ma zolte odblaskowe kamizelki a ci straznicy rozne w moim miescie akurat jasno niebieskie wiec nie jestem pewien czy to w zasadzie to o czym mowie. Ale ich robota jest przej馃がa jak mi ludzie opowiadaja ze ich murzyny ciapakami napp馃がlaja jak chca bo oni musza chodzic po uliczkach i sprawdzac kazdy samochod czy jest op艂acony itp: ( a jak nie to mandat mandat mandat! ) tylko to sie sprowadza do takiego stopnia ze chodza tylko po bialych dzielnicach ;D a jak musza w koncu zrobic rewir u brudasow to ich nawet 5 chodzi. Smutne ludziki
Je偶eli dosz艂o do wypadku w kt贸rym s膮 ofiary 艣miertelne lub ci臋偶ko ranne nie nale偶y rusza膰 pojazd贸w do czasu przyjazdu s艂u偶b porz膮dkowych, jednak by艂a to st艂uczka wi臋c obowi膮zkiem jest nie blokowani ruchu... babsko niestety przespa艂o te lekcje chocia偶 wiem to z kursu na prawko
No bez jaj, szmata najpierw pr贸buje go艣ciowi wytr膮ci膰 telefon z r臋ki co w zasadzie zakrawa na niszczenie mienia, nota bene nie maj膮c do tego prawa (chyba), to jeszcze si臋 potem sra, 偶e j膮 kole艣 zadrapa艂 czy co艣? Taka kobita to prawdziwy skarb wi臋c bym j膮 zakopa艂, najlepiej razem z tym cz馃がchem. Swoj膮 drog膮 czarni to s膮 doj馃がi, c馃がja wiedz膮 nawet nie ich dotyczy sprawa ale wj馃が si臋 musz膮. Wielki mi tu obro艅ca si臋 k馃がa znalaz艂.