Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kobiety są niesamowite bo:
-mają cycki
-gotują
-czasem nie mają k🤬sa (serio... wiem ciężko uwierzyć)
W tym filmiku właściwie niczego z tych trzech aspektów kobiety nie ma.
Nie wiem czemu ale każdy taki filmik z dobrym klimatem i podkładem motywuje mnie jakoś do życia, tak że nagle chce mi się wydusić z siebie wszystkie możliwości do realizowania celu.
Sadistic mnie zmienia, no ku**wa wpłacę tu kiedyś 100 tys za to że ten portal zmienił moje życie
Kobiety są niesamowite bo:
-mają cycki
-gotują
-czasem nie mają k🤬sa (serio... wiem ciężko uwierzyć)
W tym filmiku właściwie niczego z tych trzech aspektów kobiety nie ma.
Wiedziałem, k🤬a, że trafi się taki komentarz, no po prostu, k🤬a wiedziałem... i masz racje... W tym filmiku też są cycki i niezłe dupy Oglądaj i nie p🤬l.
Tyle, że takich kobiet nie ma... Może w papirusach dla dzieci, ale w rzeczywistości...
Dajcie mi namiary na taką dupę, chociażby po to, abym mógł zarobić od niej wp🤬l!