Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Od razu ostrzegam, jak się nie podoba brawurowa jazda na drodze to scrollować dalej żeby nie było bólu dupy.
Tego Pana nie muszę chyba przedstawiać. Gość jeździ Suzuki GSX-R 1000K5, Suzuki Hayabusa Turbo oraz Subaru Impreza STI
Miłego oglądania.
Dodam jeszcze 4 zdjęcia na koniec
Tak obejżałem całe, tak jak i inne 1h filmy z nim w roli głównej.
Na YouTube więcej filmów.
Krążą pogłoski że zginął na motocyklu, ale z tego co mi wiadomo to żyje. Jego kumpel zginął, wystarczy pogooglować.
Szukałem nie było, a jak było to wiadomo słabe tagi.
zobacz k🤬a takiego debila w lusterku... a potem kierowca osobówki ma moralniaka do konca życia... z tego co słyszałem to ten idiota zamienił sie juz dosłownie w ducha. c🤬j mu w kask
Gosc nazywa sie Patrick i wierzcie mi, ma sie bardzo dobrze. W tym roku byl na ride of the century oraz na zamknieciu sezonu 2013 w BigCC. Zamknac goscia sie nie da. Trzeba albo zlapac go na moto, albo dupnac go w domu. Kto trzyma dowody przeciwko samemu sobie we wlasnym mieszkaniu?
Czy zginal jego kumpel. Jesli mowa o Turborider, to tak, rozj🤬 sie na 'wymuszeniu pierwszenstwa', tylko czy mozna nazwac wymuszeniem pierwszenstwa moment, w ktorym wyjezdzasz na ulice i nic nie ma i dwie sekundy po tym laduje na tobie rozpedzone moto?
Sam jestem motocyklista i odj🤬em w zyciu kilka bardzo glupich rzeczy. Patrick juz od dawna nic nie odwala, kryzys wieku sredniego minal. Gosc doskonale wiedzial jakie nosil ryzyko, to jest tak jak z wypadami w Himalaje. Jesli przezyjesz to dobrze, jesli nie to doskonale wiedziales na co sie pisales.
Krążą pogłoski, że koleś przyjechał do Polski pojeździć na najdroższych autostradach świata. Na miejscu jednak okazało się, że ich nie ma.
W drodze powrotnej trafił na nasze wspaniałe objazdy co poskutkowało totalnym zagubieniem się w naszym pięknym kraju. No ale, że gdzieś kiedyś słyszał, że "kto pyta, nie błądzi" to postanowił zasięgnąć porady u miejscowych spod sklepu. Tam niestety okazało się, że nie są jego fanami, więc dostał porządny wp🤬l a motocykl poszedł na złom za dwie flaszki jabola "Sen sołtysa". Koleś do tej pory błąka się po Polsce i boi kogokolwiek zapytać o drogę.
Tym sposobem przestał nagrywać te filmy i dzięki temu jest bezpieczniej na drogach.
Jaki z tego wniosek?
Polacy zmniejszają ilość wypadków i przestępczość na drogach.
No tak, bo Hayabusę trzeba uturbić, żeby to w końcu zaczęło jechać jak sportowy motocykl. Seryjna nie ma podjazdu do rasowego litra. Sprawdzone empirycznie.
Ach ten ból dupy, po prostu kocham jak ktoś kto całe życie siedzi przed kompem, albo go nie stać na taki motocykl pisze takie teksty
blaq napisał/a:
przeciez to stig z top gear hahahatyle ze czarny
Najpierw był czarny Stig. Poszukaj, to na YT znajdziesz kilka odcinków TG z nim
tranzystor napisał/a:
No tak, bo Hayabusę trzeba uturbić, żeby to w końcu zaczęło jechać jak sportowy motocykl. Seryjna nie ma podjazdu do rasowego litra. Sprawdzone empirycznie.
Zgadzam się, seryjna Hayabusa nie jest specjalnie szybka. Kiedyś na Moto Pikniku w Olsztynie startowałem ZX10R 2k6 z Hayabusą na 1/4 i nie specjalnie się zbierała. Na dodatek jeden z brzydszych motocykli jakie widziałem
Ghost Rider (Patrick Furstenhoff) to szwedzki motocyklista , który znany jest również pod nazwą Mika. Nagrywa swoją ryzykowną jazdę na motocyklach , która ma miejsce na drogach publicznych i wydaje nagrania jako film DVD w celach handlowych. Średnia prędkość to 250 km/h a maksymalna 300 km/h , mimo dużego ruchu pojazdów próbuje jak najszybciej dostać sie z jednego miejsca do drugiego. Piewsze dwa filmy nagrywane są w szwedzkim mieście - Sztokholmie.