Jesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
Wstawienie przez ciebie tekstu „Policz ilu jest na filmie negroidów oraz ilu jest ciapatych -możesz się pomylić o sto” na pewno świadczy o Twojej niechęci do III Rzeszy… oraz tolerancji w stosunku do innych kolorów skóry, które nota bene były traktowane przez nazistów jako zaliczające się do gatunku „podludzi”.
Co byś teraz nie wymyśli, żeby odkręcić swoje słowa, to i tak ich nie przykryje
Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.
Ok, szanuję że przyznałeś się do błędu.
Jedno pytanie: w Polsce jest dużo za mało lekarzy. Czy jak się poważnie rozchorujesz (czego ci nie życzę), wolisz czekać rok na wizytę u polskiego, białego specjalisty, czy pójść za miesiąc do hinduskiego lekarza po medycynie na Uniwersytecie Jagiellońskim?
Co do tych lekarz wejdź sobie na "Uwagę" i zobacz jak świetnie to z nimi wygląda, i akurat jestem przewlekle chory i latam po lekarzach i na całe szczęście nie miałem tej nieprzyjemności spotkać brudasa.
Tak myślałem… jesteś zaślepiony rasizmem.
Otworzę ci trochę oczy - tu masz listę najlepszych lekarzy na świecie: w pierwszej 10 jest pięciu lekarzy hinduskiego pochodzenia