Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
K🤬a sprzątaczki powinny mieć płacone szkodliwe, jak górnicy za prace w skrajnie wykańczających warunkach.
Ja bym pewnie po 3 dniu takiej pracy stał za drzwiami i za każdym później kontrolował stan kibla. Jak by który mi zrobił takiego bobra, to by sobie sam k🤬a po nim sprzątał.
Taki syf to norma w W..
To to jeszcze jest pikuś .
Kiedyś ( niedawno ) pracowałem w Fabryce Samochodów Specjalistyczych ( znanej na całym świecie i ceniącej się wysoką renomą) .
I największym moim zdziwieniem to były kible typu "na Małysza " (nie obrażając Mistrza)
Tam to dopiero jest jazda.
Widać że zakład doskonale przygotowany na ludzi ze wschodu.
To pewnie ci ciapaci oni nie siadają oni jak zwierzę na kucaka srają xD j🤬iutki nogi up🤬lone pewnie po kolana miał
Szkoda tylko babci klozetowej lub sprzątaczki... Biedna