ehhh już na sadolu mamy pary zarażonych genderem i lewactwem...to jak rak i hiv.
Tłumaczyłem co to jest gender i czym się różni od ideologi gender. Kościół nie walczy z genderem czyli czynami które powoduja wyrównanie szans płci a walczy z ideologią gender, która każe i nakazuje różnych rzecz. Kiedyś bawiłeś się tym czym chciałeś nawet lalkami dla dziewczynek jak ja. Ideologia gender natomiast nakazuje się bawieniem tymi lalkami.
Ludzie myśląy też walcza z ideologią gender a nie z gender(nie wiem czy lewaki zrozumieją)
Obejrzyjcie sobie film norwega:
Harald Eia to komik rozpoznawalny w Norwegii. Nikt go nie brał na poważnie, gdy zaczynał poważną serię filmów dokumentalnych "Hjernvask", w tłumaczeniu wymowne: "Pranie mózgów" (ang. "Brainwash"). Przez cały czas trwania zdjęć w Norwegii i zadawania pytań tamtejszym naukowcom z różnych dziedzin pozował na laika, który oczekuje obalenia mitów na temat płci, rasy czy homoseksualizmu. Wypowiedzi naukowców, filozofów, dziennikarzy, osób publicznych nagrywał. Następnie udał się z nimi do czołowych światowych badaczy na uniwersytetach brytyjskich i amerykańskich z dziedzin psychologii ewolucyjnej, genetyki behawioralnej i biologii
Wpiszcie Harald Eia film gender napisy pl
Co ciekawe Harald jest lewakiem myslącym co dla mnie oznacza, że jest centrolewicowy lub liberalista z przechyłem na lewo.
Po jego filmie gender studies przestał być opłacany przez z państwowych pieniędzy.
Kilka dziennikarzy zmieniło po jego filmie poglądy.