K🤬a, gamoniu, takie obrazki to ty sobie pokazuj swojej niedorozwiniętej rodzince, może im zaimponujesz. Po kiego c🤬ja osoba zdrowa, bez jakichkolwiek objawów ma nosić maskę gdziekolwiek? Nawet w rozporządzeniu z 8 października jest wyraźnie napisane, że tylko osoby chore lub podejrzane o chorobą mają nosić maski. Ja jestem zdrowy, nie noszę a ty i tobie podobne pojeby możecie chodzić w tym gównie przez resztę waszego sp🤬olonego życia.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęsiedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w c🤬ja. Dziekuje dobranoc
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.siedzisz na kwarantannie bo jestes kretynem, ktory oglada TV i wierze w plandemie. Tak naprawde to wina rzadu. Ich bezobjawowe maseczki sa lepsze niz innych - kiedy ludzie mieli chodzic w kagancach - oni biegali bez bo nie maja objawow, bo myslali, ze tylko taka rada a nie nakaz, bo oni nie musza itd.
Pomysl geniuszu! Ludzie chodzili bez maseczek i przypadkow kilkanascie, kilkadziesiat... a teraz prawie kazdy w kagancu na mordzie na zakupach i rekordowa liczba - COS CI SIE NIE ZGADZA?
Jak dalej nie ogarniasz to powiem Ci, ze 93% testow jest falszywie dodatnich i jesli miales test i byl dodatni to spora szansa, ze dales sie zrobic w c🤬ja. Dziekuje dobranoc