Masz ty k🤬a rację tak samo mój ojciec chodził do kościoła, a teraz widzi j🤬ego pedofila i nap🤬la głową w szafki.
Obrazek
Ta religia nie powinna istnieć ,a wszystkich tych j🤬ych katolików wyj🤬 w kosmos. Najlepsi i tak są Muzułmanie oni przynajmniej starają się coś robić dla swojej religii. A w chrześcijaństwie to co walicie tylko swojemu proboszczowi na plebanii i podsyłacie mu swoje dzieci żeby miał co r🤬ać.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Nie wspominając o nienawiści do policji czy obrażaniem własnej matki lub ojca, bo to teraz takie modne, wrzucać na rodziców.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻Prawda jest taka:
Wrzucają tutaj takie coś bo jest taka moda.
A jak byli dziećmi to każdy był u komunii i każdy z mamusią za rączkę do kościoła zap🤬lał, ot wielcy przeciwnicy k🤬a.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.@Massdeath
Przepraszam ciebie. Właśnie dostałem zawiadomienie z prokuratury o rozpoczęcie postępowanie wobec tamtego komentarza. Przepraszam. Ze złości patrz co zrobiłem.
Obrazek
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻Prawda jest taka:
Wrzucają tutaj takie coś bo jest taka moda.
A jak byli dziećmi to każdy był u komunii i każdy z mamusią za rączkę do kościoła zap🤬lał, ot wielcy przeciwnicy k🤬a.
Za kilka lat modne będzie sranie pod siebie to będą to robić bo to modne.
Każdy kto popiera autora jak i on sam byli kiedyś szarymi ludźmi i takimi ze względu na swoją fajność pozostaną![]()
Masz ty k🤬a rację tak samo mój ojciec chodził do kościoła, a teraz widzi j🤬ego pedofila i nap🤬la głową w szafki.
Obrazek
Ta religia nie powinna istnieć ,a wszystkich tych j🤬ych katolików wyj🤬 w kosmos. Najlepsi i tak są Muzułmanie oni przynajmniej starają się coś robić dla swojej religii. A w chrześcijaństwie to co walicie tylko swojemu proboszczowi na plebanii i podsyłacie mu swoje dzieci żeby miał co r🤬ać.