Hah, faktycznie podobny głos.
słuchajcie 0:22 - czy to nie jest głos tej babki od "Super partia, K🤬o!" ??
![]()
podpis użytkownika
ELE TAXI FORUMWiecie co ?? Mi sie najbardziej chce smiac gdy czytam posty tych wszystkich zajadlych ateistow ktorzy maja fobie na punkcie katolikow czy ogolnie chrzescijanstwa. czesto jestescie gorsi w swoim fanatyzmie niz ten zly, wierzacy ciemnogrod, ktory oczywiscie jest wszystkim co najgorsze we wspolczesnej Polsce... stawiam was na rowni z moherami, ktore teraz mysla ze walcza w dobrej sprawie, a po prawdzie zajmuja sie tzw. tematem zastepczym. Chrzescijanstwo jest gleboko zakorzenione w Polsce ze wzgledu na jej historie i uwazam ze w cale nie mamy sie czego wstydzic z tego wzgledu. aha i co d tej dyskusji ze wczesniejszych stron - mysle ze kazdy Polak ma swiete prawo antysemita, poniewaz bokiem nam wyszla tolerancja podczas wojny i teraz sa skutki tej dobroci. ogolnie zydki to najwieksi faszysci i rasisci na swiecie, tak bylo jest i bedzie - wystarczy zerknac do talmudu badz poczytac troche w internecie a nie non stop sluchac propagandowego belkotu w tvn (ogolnie "polskich" massmediach)
Normalnie k🤬a ręce opadają. Czy wy wiecie czym jest Sadistic? Według mnie jest on kurewsko nietolerancyjnym portalem i śmieszy mnie jak czytam, jak to polacy są zajebiście tolerancyjni i kochają wszystkich wokoło... Cały czas ciśniecie żydom/murzynom/kobietom itd i wy mi będziecie p🤬lić o historii kraju. Ja widzę jak jest- większość polaków naprawdę nie lubi obcych. Takie są realia...
Koniec, kropka, skończcie p🤬lić.
Normalnie k🤬a ręce opadają. Czy wy wiecie czym jest Sadistic? Według mnie jest on kurewsko nietolerancyjnym portalem i śmieszy mnie jak czytam, jak to polacy są zajebiście tolerancyjni i kochają wszystkich wokoło... Cały czas ciśniecie żydom/murzynom/kobietom itd i wy mi będziecie p🤬lić o historii kraju. Ja widzę jak jest- większość polaków naprawdę nie lubi obcych. Takie są realia...
Koniec, kropka, skończcie p🤬lić.
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm