zincum napisał/a:
Niech mi ktoś wytłumaczy fenomen tego serialu. Może ja za stary jestem ale nie potrafię pojąć o co tu chodzi. Gówniana papka, k🤬a 2 odcinki próbowałem oglądać. Nie trybi. No ale ja jestem poj🤬y pewnie, bo ten cały doktor House też mnie nudził po 5 minutach. Przewidywalne od pierwszej minuty, nudne, p🤬lone schematy. Wp🤬lajcie hamburgery.
To już Borewicz bił to na głowę. Ale jak komuś sieczka zamiast mózgu została, to niech se jara czy tam się jara.
Może to ty jesteś k🤬a za głupi. Jak ja nienawidzę takich tłuków jak ty. Chcesz poznać fenomen serialu ? To wpisz to sobie w google k🤬a, a nie zadawaj głupich pytań jak dziecko. Najlepszy serial tamtego roku + cały czas top2 na filmweb, ale co tam. Borewicz lepszy bo ja tak pisze i c🤬j, nie ? Ja rozumiem, że może ci się coś nie podobać lub podobać bardziej, ale gówno obchodzą nas te twoje dalsze wywody. Poza tym jak można ocenić cokolwiek po 2 odcinkach, czy też 5 minutach ? I jeszcze napisać, że w BB są proste schematy ? Poważny ty jesteś ? No k🤬a geniusz.
To podaj mi seriale które oglądałeś w takim razie i są lepsze według ciebie. Czekam na te seriale z nieprzewidywalną i wartką akcją już od 5 minut. A lubisz ty w ogóle jakiekolwiek ? Bo głównie do tego zmierzam i nie wydaje mi się po tych głupotach co napisałeś. Psychiatry nie oszukasz. Ale jesteś jednym z tych co i tak muszą p🤬lić trzy po trzy w każdym temacie. Ból dupy nawet o przyziemne sprawy to domena takich osób jak ty. Widać to chociażby po opisie.
Nie lubisz to nie lub. Nie umiesz oglądnąć nawet 1/4, to się k🤬a nie wypowiadaj na ten temat. Bo jesteś chyba kolejnym z tych, co ogólnie nie przepadają za serialami ale w każdym po 2 odcinkach doszukują się c🤬j wie czego, jakby to miał być obraz Caravaggio.
I co ma wiek do seriali ? Tym bardziej do BB, który skierowany jest dla osób starszych ? Brak słów. Sieczkę w głowie to masz co najwyżej ty widocznie. Tyle lat a taki głupi. 0 logicznego myślenia w wypowiedzi. Wróć do Trudnych Spraw. Tam myśleć nie trzeba.