Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie wiem, k🤬a, jak bardzo trzeba nie mieć życia, żeby poświęcić czas na odpicowanie debilnej rymowanki na temat śmierci dziecka. Niskie to, jak Weeman po praniu.
no ja p🤬le aleś zabłysnął, patrzcie go jaki mądry, jeszcze się podpisał coby mu potem nie ukradli z jakiegoś kwejka czy innego gówna, przecież to on wymyślił! taki super c🤬jowy żart i jeszcze go będzie prawami autorskimi chronił zaraz....
no ja p🤬le aleś zabłysnął, patrzcie go jaki mądry, jeszcze się podpisał coby mu potem nie ukradli z jakiegoś kwejka czy innego gówna, przecież to on wymyślił! taki super c🤬jowy żart i jeszcze go będzie prawami autorskimi chronił zaraz....
Tyle razy tłumaczyłem Twojej mamie... GŁOWĄ W DÓŁ! Terazn niech patrzy co narobiła.