podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Nie zesraj się i naucz się czytać ze zrozumieniem...
Nikt rolnikom nie odbiera prawa do protestowania, byleby te protesty miały sens...
No zjechali się RAZ, zrobili rozpiździel i co? CO POKAZALI i kogo na serio wk🤬ili? W protestowaniu chodzi o to, żeby przekaz dotarł do osób odpowiedzialnych za wk🤬, a nie po to by sobie fajne filmiki w internety montować... Dlatego słowem kluczem w moim poprzednik komentarzu jest słowo "natręctwo"...
Znowu wyciągają łapę po pieniądze ciężko pracujących ludzi?
Chciałbym żeby w Polin sie taka opcja odj🤬a haha. Usmarowac gownem tych wszystkich smieci w garniturkach j🤬ych zakłamanych sk🤬ysynów. Ale raczej marne szanse na to bo Polacy lubia byc r🤬ani w dupsko. Co widać po wyborach wlasnie
Rolnicy to grupa, która wyciągnęła najwięcej z dopłat UE,
Teraz słyszałem, że hitem jest przeznaczanie ziemi rolnej pod OZE farmy PV i wiatrowe. Znajomy opowiadał o mechanizmie wałków, ale byłem już lekko zmęczony imprezą i nie zapamiętałem detali.
Same j🤬e barany w komentarzach narzekajace ze rolnik chce sprawiedliwosci, zyja lewdo i tylko dlatego ze maja doplaty, a zyją ledwo dlatego że różne, najprzeróżniejsze opłaty, podatki, akcyzy, zezwolenia powodują wzrost kosztów produkcji, to że rolnik ma nowy traktor nie oznacza że on go kupił za gotówkę i chciał się pozbyć starego, tu często chodzi o normy emisji i inne rzeczy które zmuszają do wymiany na nowszy sprzęt - wiadomo w kredycie, i tak sie robi z ludzi niewolnikow, a przyglupy internetowe narzekają że ktoś ma jaja i chce walczyć z biurokracją i zj🤬ym systemem, wez jeden z drugim z baranka i w sciane
Nie zesraj się i naucz się czytać ze zrozumieniem...
Nikt rolnikom nie odbiera prawa do protestowania, byleby te protesty miały sens...
No zjechali się RAZ, zrobili rozpiździel i co? CO POKAZALI i kogo na serio wk🤬ili? W protestowaniu chodzi o to, żeby przekaz dotarł do osób odpowiedzialnych za wk🤬, a nie po to by sobie fajne filmiki w internety montować... Dlatego słowem kluczem w moim poprzednim komentarzu jest słowo "natręctwo"... Bo myślę, że o wiele więcej można by zdziałać gdyby np. okresowo przypadkiem psuł się jakiś JEDEN ciągnik, który PRZYPADKIEM znalazł się pod określoną instytucją, PRZYPADKIEM w godzinach zakończenia pracy, no i przypadkiem w takim miejscu, że utrudniałby wyjazd... OJ....