kolejny debil ;D
ciekawe czy bys tak szczekal w 1317... c🤬j wie co wtedy sie dzialo... ale jak mamy oceniac niektorych za to co bylo 40 lat temu a czego oni nawet nie znaja nie maja prawa znac bo wtedy srali w portki jako dzieci albo ich jeszcze nie bylo na swiecei, to czemu nie oceniac za to co bylo 700 lat temu
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Mówimy o współczesnej historii PRL to nie było tak dawno, teraz się piętnuje tych co pracowali na zomo i myślę że za jakiś czas przyjdzie rozliczenie aktualnych działań policji
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Jak obalimy PiS to w policji konieczna jest lustracja. Każda k🤬a partyjna która się sprzedała powinna stanąć przed sądem i odpowiedzieć za przekroczenie uprawnień i wspieranie tego zamachu stanu.
Nie wyobrażam sobie żeby policja w nowej Polsce mogła funkcjonować mając w swoich szeregach byłych pisowskich esbeków.
Żaden z was pisowskich kretynów nie ma pojęcia o czym wy w ogóle p🤬licie.
Policja prześladuje i bezprawnie napada na przedsiębiorców którzy z głodu otwierają swoje biznesy i próbują ratować dorobek życia niejednokrotnie wielu pokoleń rodziny przed bankructwem.
Mnie też k🤬y z pisowskiego ZOMO nachodziły. Ostatnio zostałem spisany w szczerym polu za palenie papierosa i stanie bez maski. W miejscu gdzie nie było nikogo poza mną.
Mój znajomy stracił pracę w policji gdy wyszło na jaw że jest antypis.
Wyj🤬i go z dnia na dzień.
Policja jest doszczętnie skażona pisowcami dlatego tak ochoczo wykonują bezprawne rozkazy prześladowania Polaków.
J🤬 PiS i policję zawsze i wszędzie
Czego nie rozumiesz???
To skoro nie widzisz różnicy pomyśleć, a powiedzieć, to wejdź na Łazienkowską i krzyknij na Żylecie "Legia to stara k🤬a".
Czym to się skończy?
Myśleć możesz o każdym co chcesz. Jeśli to wypowiesz, oczekuj konsekwencji. Tutaj baba spotkała litościwą policjantkę. Inaczej skończyłaby z zarzutami...
Jak obalimy PiS to w policji konieczna jest lustracja. Każda k🤬a partyjna która się sprzedała powinna stanąć przed sądem i odpowiedzieć za przekroczenie uprawnień i wspieranie tego zamachu stanu.
Nie wyobrażam sobie żeby policja w nowej Polsce mogła funkcjonować mając w swoich szeregach byłych pisowskich esbeków.
Policja prześladuje i bezprawnie napada na przedsiębiorców którzy z głodu otwierają swoje biznesy i próbują ratować dorobek życia niejednokrotnie wielu pokoleń rodziny przed bankructwem.
Mnie też k🤬y z pisowskiego ZOMO nachodziły. Ostatnio zostałem spisany w szczerym polu za palenie papierosa i stanie bez maski. W miejscu gdzie nie było nikogo poza mną.
Policja jest doszczętnie skażona pisowcami dlatego tak ochoczo wykonują bezprawne rozkazy prześladowania Polaków.
i myślę że za jakiś czas przyjdzie rozliczenie aktualnych działań policji