Olaf_z_Bajki napisał/a:
Cyplenkov może już go przebił. Nie ma aktualnych danych, ale 5 lat temu miał 48 cm w przedramieniu, gdzie Jeff Dabe ma 49 cm a rok temu zmiażdżył Devona Larrata.
Wiem wiem znam trochę sytuacje w świecie

. Mówimy o wielkości dłoni nie przedramion. Druga sprawa Larrat wzmocnił się od ciągłych ćwiczeń podczas tzw "lockdown" i podnosi nawet 1/5 więcej tego co wcześniej a zanotował raptem 3mm wzrostu w bicepsie. Nie mam złudzeń, że Denis jest silniejszy, ale czekam na pojedynek Denisa z Levanem. Wracając do Dabea koleś nigdy nie przegrał na lewą rękę od 17 roku życia. Siłuję sie tylko na lewą ponieważ pękła mu kość w prawej podczas siłowania. Nigdy jej nie prześwietlił i nie był z nią w szpitalu. Sam tez twierdzi, że nigdy nie trenował, a opiera sie na swojej naturalnej sile rąk. Ile w tym prawdy nie wiem. Fakt, że ma gigantyczne dłonie (ręce również) nie spowodowane żadnym schorzeniem jak np ma Denis. Powiem szczerze, że powinni się c🤬jki wszystkie spotkać na jednym topowym meetingu bez p🤬lonego j🤬ego toda
Hollow_Man napisał/a:
Pozdrawiam fanów ARMWRESTLING-u, do mutantów możemy jeszcze zaliczyć Oleg Zhokh(kiedyś mutant), Matthias Schlitte - 46cm, śledzę teraz poczynania Schoolboy-a, ale zawsze na pierwszym John Brzenk. z tego co oglądałem to Cyplenkov chyba szykuje sie do powrotu do siłowania się tak ze na obecną chwile raczej już takim mutantem nie jest jak był.
Oleg jak rozwalił sie z Pushkarem juz się może nie pozbierać. Przecież zaj🤬 kumpla niby jego wina...Natomiast Toproll czyli boy ostro ćwiczy jest mlody i życzę mu jak najlepiej, ale jego brat alex jest silniejszy, a też mu ciężko idzie. Mają sporo przed sobą i fajnie byłoby widzieć ich na jakiś eventach gdzie wygrywają. Na ostatnim gdzie był koleś, który wyglądał jak j🤬y Depp wygrał wszystko, a nie wiem nawet kim k🤬a był i właśnie tez poskładał zawodowców + wygrał pojedynek końcowy "wszechwag".
PS. Jest też parę objawień na świcie i pozostaję czekac co z tego będzie. Pozdrawiam