A co się tak oburzyłeś... przecież nie pisałem nic złego o tobie, czyżbyś sam utożsamiał się z tymi poj🤬ymi lewackimi pedałami o których wspominałem?
Człowieku już nawet w kręgach republikańskich mówi się otwarcie, że Trumo jest ruskim szpiegiem.
Zresztą ten gość bankrutował tyle razy i zawsze z szamba wyciągali go "czerwoni" przyjaciele.
W roku 2006 Trump po raz kolejny stanął na granicy bankructwa. Wtedy to wystawił na sprzedaż kupioną dwa lata wcześniej za około 41 milionów dolarów rezydencję. Żądał za willę 125 milionów dolarów, ale oczywiście nie znalazł nabywcy. Dwa lata później obniżył cenę do 100 milionów dolarów. Nagle chęć zakupu wyraził „szalony Rosjanin”, który ostatecznie był w stanie zapłacić 95 milionów dolarów. Był nim rosyjski oligarcha Dmitrij Rybołowlew.
W ramach sprzedaży zawarto niepraktykowaną w USA umowę o zachowaniu poufności. Oligarcha kupując willę, złamał swoje wszelkie zasady. Dotychczas każdy zakup konsultował z żoną, inwestował w prace remontowe, co roku odwiedzał nieruchomość i – co najważniejsze – nigdy nie sprzedawał nic ze stratą. Później wszystko zrobił odwrotnie niż dotychczas: w willę nie zainwestował ani grosza, ani razu do niej nie zajrzał. Zburzył willę za dodatkowe 234 tysiące dolarów, działkę podzielił na trzy części i wystawił na sprzedaż po cenie gruntu. Nigdy nie odzyskał zainwestowanych pieniędzy. Była to najdroższa nieruchomość, jaką kiedykolwiek kupił, i być może wówczas najdroższa, jaka kiedykolwiek została sprzedana w USA.
Rybołowlew nigdy nie kupiłby rezydencji Trumpa bez uzgodnienia tego, a być może i nakazu Kremla lub Łubianki. To z Moskwy otrzymał polecenie zakupu nieruchomości, aby w ten sposób uratować Trumpa przed bankructwem. Żonie oświadczył krótko: Musiałem to zrobić! Trump stał się zakładnikiem Kremla.
Trump nigdy nie zbankrutował a zatem nigdy nikt go nie musiał z żadnego szamba wyciagać.
To jest kolejna bzdura polegająca na manipulacji słownej. Rozsiewasz kłamstwa.
Trump ma prawie 2 MLD USD długów.
@:
To do Ciebie
Jakoś dużo tego ścierwa na sadolu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.AI sie postarała ale treść to jakieś lewackie