Mnie mąż nie bije lewaku i ma więcej tolerancji niż ty halmana w sobie żegnamWracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie poj🤬o.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...
Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
ciekawi mnie to jak kiedyś będziesz miał dziecko i wybierze kibicowanie Choć wątpię od anala jeszcze się nie urodziło To co wtedy napiszesz?Wracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie poj🤬o.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...
Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Czy uważasz że klub który kochasz i masz swą pasje to nie rodzina Nie wkładaj wszystkich do jednego worka
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was
Mnie mąż nie bije lewaku i ma więcej tolerancji niż ty halmana w sobie żegnam
ciekawi mnie to jak kiedyś będziesz miał dziecko i wybierze kibicowanie Choć wątpię od anala jeszcze się nie urodziło To co wtedy napiszesz?
Czemu mam wracać do kuchni ? Tak traktujesz kobiety ? To ty wróć i nie wracaj
Nie dzielcie skóry na Niedźwiedziu cioty Dla was to ważne marsze tolerancji i walenie w dupę ze wzajemnością a potem lodziki w pobliskim parku i gangrena się rozprzestrzenia Prawdziwy kibic broni swoich barw tak jak prawdziwy Polak będzie bronił Coś nad? Rurkowe cioty?
Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDGeniusz z ciebie c🤬lu w dupę j🤬y pedale
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD