Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
p🤬lona czarna malpa! k🤬a tylko te p🤬lone czarne scierwa sa w stanie wpasc na pomysl nasrania do fontanny wodnej. k🤬a jak ja nienawidze tej p🤬lonej czarnej rasy. tfu!
p🤬lona czarna malpa! k🤬a tylko te p🤬lone czarne scierwa sa w stanie wpasc na pomysl nasrania do fontanny wodnej. k🤬a jak ja nienawidze tej p🤬lonej czarnej rasy. tfu!
To jest naturalne ze ci przeszkadza taka istota bo ona naturalnie zyje w innym świecie niz my. Oni naturalnie nawet się do nas nie zbliżali ba byli kolonizowani.
Zobaczyłem początek filmu i widziałem że "śfynia" będzie lała, kątem oka patrzę najlepszy komentarz, z ciekawości spojrzałem aby się upewnić, i nie zdziwiłem się. Pojazd po zwierzętach, czasem bywam dumny z tego portalu xd