666WalczaK666 napisał/a:
@Mec🤬owaty
Rzadko piszę komentarze bo mi sie nie chce logowac ale jestes taką c*pą, że nie wytrzymałem.
Muszę ci uswiadomic kmiocie że internet jest duży i w 99,9 procentach pusty jak twoj leb, oczywisice zgodzisz sie ze mną bo taka jest prawda. I ludzie mają wyj🤬e na twój bełkot także wstrzymaj konie i nie obrażaj bo nikogo nie obchodzi, że mama wsadzała ci pilki bejsbolowe w dupe uczac cie podstaw
astrofizyki i zapadania sie gwiazd. Może cie czegos nauczyła ale na pewno nie manier prostacki pucybucie.
Takze morda w dupe i ssij kupe.
Co do tematu bo juz sie zalogowałem. Nie ma niczego takiego jak konflikt miedzy nauka a religią i nigdy nie było bo człowiek rozwija sie od zarania dziejów i jedno z drugim idzie od tej pory w parze. Jedno kształtuje drugie. Lanie wody. Rozwoj zawsze szedl do przodu i jest to nieuniknione jak nieskonczonosc.
Bóg to cos czego nie rozumiemy a nauka to bada od tysiąca lat. Tyle w temacie. Sedno.
"Rzadko pisze komentarze,bo nie chce mi sielogowac,ale jestem pedalem i niewytrzymalem".Ktory to juz raz gdy ktos (zwykly zaburaczony c🤬l)sie "specjalnie" loguje,niedlugo zaczna sie "specjalnie" rejestrowac
Do sedna:rozumiem,ze z toba zawsze trzeba sie zgadzac bo taka jest twoja prawda i jest to jedyna prawda,taka najprawdziwsza,trzeba walic na przytake bo jeszcze focha jebniesz i bedziesz wypisywal tu rozgoryczony cebulaczku swoje zale w przerwach pomiedzy takimi igraszkami ze swoja stara jak ta :
sadistic.pl/kalowe-igraszki-vt339467.htm
(stad ten twoj pomysl o ssaniu kupy,domyslam sie,ze innych zabaw nie znasz a jeszcze pchasz w to badylka ku uciesze swej plodzicielki

Zeby nie bylo,twoj tekst:"Muszę ci uswiadomic kmiocie że internet jest duży i w 99,9 procentach pusty jak twoj leb, oczywisice zgodzisz sie ze mną bo taka jest prawda. I ludzie mają wyj🤬e na twój bełkot także wstrzymaj konie i nie obrażaj bo nikogo nie obchodzi, że mama wsadzała ci pilki bejsbolowe w dupe" .
Zaczales pierwszy jechac po mnie wlaczajac w to moja rodzine a logujesz sie by zaznaczyc mi azebym nikogo nie wyzywal i jestem prostackim pucybutem,fuck logic

przykra gowniarzeria z was,21 i 22 lat, no k🤬a rozumy powp🤬lali, taa chyba od dupy strony

co by sie tam nie rozwijalo to zapewniam was,ze wy juz sie bardziej nie rozwinicie skoro w tym wieku jedynie takie "mondrosci" jestescie w stanie sklecic , jebniesz jeden z drugim hejta a potem sie trzepie pod to jak opetany.

Mysle,ze powodem takich podrygow jest w waszym przypadku bez watpienia przegrane zycie,dupa was zdradza/szef jebie codziennie w rozj🤬e kafsko a zap🤬lacie za 1200 zl brutto/ksiadz za mocno was przytulal,h🤬j was tam wie

podzielcie sie moze swoimi mega przezyciami, czy to z dziecinstwa czy z terazniejszosci na lamach tego portalu,to by rozwialo kilka watpliwosci (ale tylko kilka, bo wiekszosc z latwoscia mozna wydedukowac z zawartej merytoryki w waszych tryplowatych sp🤬olinach).To jak bedzie? Zabroncie mi wypisywac po internetach swojego zdania,no k🤬a tego jeszcze nie bylo,wiec klekajcie do miecza niedorobione uposledzone we wszystkich mozliwych atrybutach dzieciaczki.
W razie jakichs niescislosci poprawie pozniej, jestem po przepracowanej nocce wiec buble moga sie zdarzyc, 2500 tys samo sie k🤬a nie zarobi,cebulawskie nasienia. A zaraz ide por🤬ac najsliczniejsza laske co lezy pokoj obok po czym pojdziemy wszyscy wspolnie z nasza przepiekna i madra coreczka na zajebisty spacerek,jak taka przykladowa rodzina.A ty walczak tam niezapominaj zasrac szpary starej bo jeszcze sie obrazi i znowu tu cos bedziesz wypisywal niechcianego.
Ork,odsniezyles pajacu?sie k🤬a nawet sam nie potrafisz obronic pismiennie

trenujesz jak twoj Idol?moze na trojkata wam sie zbiera?ciezko dywagowac co splodza te intelektualne pielesze

tak was widze.