Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
ps- wilczex takie soczewki można kupić w każdym optyku z soczewkami, i to za ok 14zł parę. nie wiem czemu na aukcji jest tak drogo.
A no to jak tak to moze sobie kupię całe czarne kiedyś, chociaz ja i tak mam wielkie źrenice i wygląda to jakbym miała " tę piękne czarne oczy, śnią się czarne oooczy" hahahha
~Wilczex - ja bym w ogole nie kupiła,
ale pytałas o cenę.
a ta zalezy również od trwałości - tych, które wysłałam mozna uzywać przez rok od otwarcia.
poza tym nawet miesięczne widziłam najtajniej po 15żl ZA SZTUKĘ, nie parę
a takich całkiem nieznanego pochodzenia nie włozyłabym do oka.
widziałam u dziewczyny białe z czarnymi odwróconymi krzyżami, to dopiero robiło wrażenie, babcie żegnały się na jej widok mi się osobiście niektóre wzory bardzo podobają, niestety takie soczewki to zawsze zerówki, nie ma takich wzorów dla soczewek korekcyjnych, a ja już jedne noszę