I miejsce znalezienia zwłok chłopca.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866jasnowidze
Nie wierzcie w te bajki. Był z nim program i poddano go próbie. Goscio miał rozwiązywać zagadki śmierci osób (test ze znajomoscią rozwiązania). PIepszył głupoty ze głowa boli. Jasnowidzem moze byc kazdy wystarczy troche wlaczyc logiki i tak długo pierdzielic niejasno glupoty az w koncu cos sie sprawdzi. Ja jestem ciekawy ile ci jasnowidze za to biora. Swoją drogą to się zastanówcie jakką swinia trzeba byc zeby oszukiwać ludzi zdesperowanych szukających pomocy gdziekolwiek w znalezieniu np. osoby bliskiej.
Nie wierzcie w te bajki. Był z nim program i poddano go próbie. Goscio miał rozwiązywać zagadki śmierci osób (test ze znajomoscią rozwiązania). PIepszył głupoty ze głowa boli. Jasnowidzem moze byc kazdy wystarczy troche wlaczyc logiki i tak długo pierdzielic niejasno glupoty az w koncu cos sie sprawdzi. Ja jestem ciekawy ile ci jasnowidze za to biora. Swoją drogą to się zastanówcie jakką swinia trzeba byc zeby oszukiwać ludzi zdesperowanych szukających pomocy gdziekolwiek w znalezieniu np. osoby bliskiej.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Nie wierzcie w te bajki. Był z nim program i poddano go próbie. Goscio miał rozwiązywać zagadki śmierci osób (test ze znajomoscią rozwiązania). PIepszył głupoty ze głowa boli. Jasnowidzem moze byc kazdy wystarczy troche wlaczyc logiki i tak długo pierdzielic niejasno glupoty az w koncu cos sie sprawdzi. Ja jestem ciekawy ile ci jasnowidze za to biora. Swoją drogą to się zastanówcie jakką swinia trzeba byc zeby oszukiwać ludzi zdesperowanych szukających pomocy gdziekolwiek w znalezieniu np. osoby bliskiej.
Kto z Was wierzył, że młody żyje???
Nie widzę, dziękuję.