spidersweb.pl/rozrywka/2020/09/09/oscary-nowe-zasady-najlepszy-film-ak...

Przecież od lat większość filmów spełnia te wymagania same z siebie, więc to nic nie zmienia. Jedynie prawica bez pojęcia o temacie się jara.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Tak więc jeśli zatrudnie samych gejów,lesbijki ludzi z grona lgbt oraz czarnych no oczywiscie jakbym mógł zapomnieć o żydach to nie dość że dostane oskara za swój film to mogę dostać Nobla?
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Tegoroczna statuetka Oscara.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Tak więc jeśli zatrudnie samych gejów,lesbijki ludzi z grona lgbt oraz czarnych no oczywiscie jakbym mógł zapomnieć o żydach to nie dość że dostane oskara za swój film to mogę dostać Nobla?
podpis użytkownika
MiedzymordzieK🤬a, żeby ktoś na sadolu narzekał na "film przesiąknięty okrucieństwem" to to jest dopiero kwintesencja groteski.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Z tym film jest inny powód czemu nie dostał Oskara. Peter Jacskon szukał finansowania w Hollywood w największych studiach. Wysmali go że nikt takiego gówna nie obejrzy. Przeszedł drogę krzyżowa żeby dostać na niego hajs.
Jak okazało się że film jest hitem i zarobił więcej hajsu niż smaug miał pod leżem to ludzie którzy mu odmówili wk🤬ili się do białości i robili wszystko żeby reżysera dyskredytować a filmowi umniejszyć.
Nie chcieli mu dać po Oskara bo bardzo ich bolą sukces filmu.