Materiał bardzo trafny(i nie chodzi mi tu o jednostkę typu poligon, on jest tu najmniej ważny). Na tym kanale przesiedziałem już parę godzin i polecam wszystkie wypowiedzi Pana Jordan'a Peterson'a jak i Pana Ben'a Sharpio. Moim zdaniem jest to bardzo dobry kanał który obala systemy typu: socjalizm, komunizm jak i wiele innych sporów typu LGBT lub innych stowarzyszeń typu "QWERTY". Innymi słowy, warto posłuchać i przeanalizować.
Shapiro fajnie gada ale zydek jest nie taki fajny jakby sie wydawalo... widzalem chyba wszystkie jego masakry ale ten pan ma tez ciemna strone mocy :/
ps. co wyscie sie uparli gadac o idiocie poligonie? takie gadanie tylko durnia motywuje. Tak samo jak jahyra - jakby o niej nie mowiono to by garygrzecznie zmywala
jesteś debilem nie ma czegoś takiego każdy ma prawo wygłosić swoją opinie widocznie gówniarzu urodziłeś się po 2000 roku i jesteś pedałem w rurkach który daję się r🤬ać gówno wartej internetowej wiedzy po prostu jesteś ciotą która nie zaznała prawdziwego życia
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.K🤬a troll to słowo pochodzi od sposobu łowienia ryb... a nie od bajkowego stwora. K🤬a, słowo istnieje od kilku lat a już nikt nie ma pojęcia skąd się wzięło...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Słowo troll wywodzi się od starosłowiańskiego słowa "teroliusz" oznaczającego osobę niekonfliktową.
Niestety okazało się zbyt skomplikowane dla nieumiejących czytać ani pisać chłopów pańszczyźnianych i szybko zostało zmienione na "troliusz". Później przez radykalne środowiska katolickie ponownie zmieniło swoją pisownię na "trollsz" od niemieckiego słowa "trolschenvagen" oznaczającego osobę o niskim statusie społecznym.
Dopiero na początku XX wieku zaczęto używać ujednoliconego słowa "troll".
Już wtedy słowo to miało zupełnie inną definicję od swojego pierwowzoru i używało się go w stosunku do ludzi którzy nie wierzyli w Jezusa Chrystusa.
Już w 1993 roku ówczesny prezydent Aleksander Kwaśniewski ostrzegał przed używaniem tego słowa ponieważ obrażało ono katolików. Dopiero po objęciu prezydentury przez Lecha Wałęsę w 2001 roku oficjalnie zakazano używania tego słowa w mediach społecznościowych aby nie obrażać uczuć religijnych ludzi mieszkających na wsiach.
Za koalicji PO-SLD w 2010 roku aż do 2014 roku Jerzy Miller pozwał 4 redaktorów naczelnych największych polskich gazet (głos pomorza, głos małopolski, gazeta polska oraz trybuna ludu) i skutecznie wygrał z nimi w sądzie piątej instancji.
Dobrze Veltuer, nie zesraj się, bo nie chodzi tu o to do czego nawiązujesz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie mam w kiblu kompa to ciężko mi się zesrać pisząc coś.
Wyjaśniłem tylko pochodzenie tego słowa jakby jakiś wieśniak nie wiedział i tyle.