Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Takie cacko przyjechało z młodym małżeństwem,Żonka cofając w coś uderzyła i pękła szpachla kobieta żeby to przed mężem ukryć przykleiła skorupy na silikonie
Przy zakupie sportowego auta gdy chcemy wersję 'lżejszą', to producent każe sobie słono dopłacić. Zakładam że i w tym przypadku mechanicy nie będą martwić się o portfel właściciela.
Sprowadzony, bezwypadkowy. Kiedy się k🤬a ludzi nauczycie, ze jak sprowadzony to prawie pewne, ze z dupy zrobiony i do żyda. Tak w ogole jakim trzeba być ciulem żeby dać sobie taką furę wcisnąć.
Oczywiście przyczyną wypadku jest nadmierna prędkość (a raczej bardzo małe umiejętności kierowcy), ale o stanie technicznym auta to już nikt się głębiej nie interesuje, "bo rozj🤬e"...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.