Jak czytam wasze komentarze to a偶 si臋 dziwi臋, 偶e bronicie kierowc贸w samochod贸w.
Nie ma parking贸w to zaparkuj 100m dalej i podejd藕 a nie dupa do siedzenia przyros艂a - ja tak robi臋 i nie mam problemu,
Kole艣 z tego co wiem jest rodowitym Warszawiakiem, a w艂a艣nie takie z馃がby przyjecha艂y i si臋 panosz膮.
Nie wiem czy aktualny, lecz na pewno wieloletni kierowca autobusu.
Jak jestem pieszym to mam swoje prawa i obowi膮zki, jak kierowc膮 to tak samo - jak kto艣 by jecha艂 zamiast 100 to 120 to ju偶 piratem by艣cie go nazywali, a jak pieszy by chodzi艂 艣rodkiem ulicy to debilem. Jako艣 to kierowca tutaj znalaz艂 si臋 na chodniku a nie pieszy na jezdni.
Frajerek oderwany od rzeczywisto艣ci. Wiadomo, 偶e nie powinno si臋 stawa膰 na trawniku, chodniku. Ale co zrobi膰 je偶eli jedziesz do lekarza, za艂atwi膰 spraw臋 i miasto nie pobudowa艂o parking贸w. Nie ma innej mo偶liwo艣ci.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Moim zdaniem problem jest taki, 偶e tam powinien by膰 postawiony znak drogi osiedlowej(strefa zamieszkania) gdzie pieszy ma pierwszenstwo a samochod mo偶e jecha膰. Ale lepiej sie przyczepic do boguducha winnych policjant贸w czy ludzi i p馃がli膰 co艣 z kamerk膮 ni偶 zg艂osi膰 problem do miasta czy zarzadu dr贸g. J馃がy k馃がs i tyle.
Moim zdaniem problem jest taki, 偶e tam powinien by膰 postawiony znak drogi osiedlowej(strefa zamieszkania) gdzie pieszy ma pierwszenstwo a samochod mo偶e jecha膰. Ale lepiej sie przyczepic do boguducha winnych policjant贸w czy ludzi i p馃がli膰 co艣 z kamerk膮 ni偶 zg艂osi膰 problem do miasta czy zarzadu dr贸g. J馃がy k馃がs i tyle.
podpis u偶ytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/ci co nagrywaj膮cego tak broni膮... po chodniku si臋 nie je藕dzi na trawniku nie parkuje, zgoda. Ale ten typ robi "show" na sw贸j kana艂 wk馃がiaj膮c kierowc贸w i policjant贸w. Jak ju偶 musia艂 by膰 rudym to m贸g艂 hurtowo tam zdj臋cia porobi膰 tak 偶eby rejestracj臋 by艂o wida膰 i do sm wys艂a膰 kilkadziesi膮t zg艂osze艅. Ci co tam parkuj膮 nie szukaj膮 darmowego parkingu do centrum handlowego tylko pracuj膮 w okolicznych licznych biurowcach (kiedy艣 tam pracowa艂em, ale ode mnie tam rowerem jedzie si臋 20 minut). Pierwszy, drugi czy trzeci mandat po 500 z艂 za niszczenie zieleni skutecznie by wyp艂oszy艂 korposzczurki z "parkingu"
Frajerek oderwany od rzeczywisto艣ci. Wiadomo, 偶e nie powinno si臋 stawa膰 na trawniku, chodniku. Ale co zrobi膰 je偶eli jedziesz do lekarza, za艂atwi膰 spraw臋 i miasto nie pobudowa艂o parking贸w. Nie ma innej mo偶liwo艣ci.
Frajer i tyle moim zdaniem.
podpis u偶ytkownika
Wi臋cej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.