ci co nagrywaj膮cego tak broni膮... po chodniku si臋 nie je藕dzi na trawniku nie parkuje, zgoda. Ale ten typ robi "show" na sw贸j kana艂 wk馃がiaj膮c kierowc贸w i policjant贸w. Jak ju偶 musia艂 by膰 rudym to m贸g艂 hurtowo tam zdj臋cia porobi膰 tak 偶eby rejestracj臋 by艂o wida膰 i do sm wys艂a膰 kilkadziesi膮t zg艂osze艅. Ci co tam parkuj膮 nie szukaj膮 darmowego parkingu do centrum handlowego tylko pracuj膮 w okolicznych licznych biurowcach (kiedy艣 tam pracowa艂em, ale ode mnie tam rowerem jedzie si臋 20 minut). Pierwszy, drugi czy trzeci mandat po 500 z艂 za niszczenie zieleni skutecznie by wyp艂oszy艂 korposzczurki z "parkingu"
Niez艂y tu zlot podporz膮dkowanych robak贸w. Pewnie chcieliby艣cie, 偶eby by艂o jak w niekt贸rych krajach gdzie s膮siad podp馃がla s膮siada, a ten mu serdecznie dzi臋kuje za to, 偶e pom贸g艂 mu sta膰 si臋 lepszym cz艂owiekiem.
po pierwsze - to nie typ robi show, tylko idioci, kt贸rzy zap馃がlaj膮 tym chodnikiem i parkuj膮 po trawnikach
po drugie - niech b臋dzie ry偶ym sm馃がchem 偶ydowskim, ma prawo robi膰 co chce, od chodzenia po chodniku s膮 PIESZY, a nie k馃がa samochody.
pa.
Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸wa jezdnia jest do je偶d偶enie, wyp馃がalaj na sw贸j chodniczek i tam sobie po zeberce lataj
banda zawistnych cip