podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.A wgl to rozumiem, że to autko to jakieś super ekstra?
Pardąsik za nieznajomość 😔
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Na początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Na początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaNa początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...