podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellA ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.
hmmm czyzby juz nie jedna osoba to proponowała? zrobic temat podobny do tego z fotkami z 'naszej klasy'... narazie cisza na ten temat, a to by sie przydałoNa demoty.pl jest miliard żałosnych obrazków, tu można wrzucać te lepsze
Z resztą ten obrazek mam od kogoś z Grona, zajebiście mi się spodobał, więc postanowiłem się podzielić
![]()
po pierwsze - pieprzysz kocopoły.
po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.
po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro
jeśli chodzi o zajęcia z dykcji i wymowy, to przeglądam właśnie siatkę zajęć i nie widze tam nic takiego. chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.