UWAGA SPOJLERY SWIATA

(nie fabuly)
hmm co do grafiki to powiem, ze czasem w oczy kole pikselem, ale po tygodniu grania postanowilem usiasc dalej jak metr od 50 cali i teraz jest ladnie

. Czasami grafika jest brzydka i naprawde boli, ze taka nowa gra jest tak brzydka (bardzo rzadko), a czasami po prostu patrzysz i oka nie mozesz nacieszyc i z podziwem zastanawiasz sie jak R wycisneli takie cuda na dymiacym sie juz moim ps3

co do wszelakich wybuchow to powiem, ze sa na wysokim poziomie, jak i miasto w momencie lotu samolotem robi na mnie ogromne wrazenie

(dali rade w tym miejscu po calosci) Fabula ... tak fabula powiem, ze nigdy na mnie szalu nie zrobila gra z tej serii, ale piatka potrafila mnie nawet zachecic do grania murzynem

gdzie w san andreas nie moglem tego zdzierzyc. Dodatkowo psychopatyczna postac jaka jest Trevor

, takiego charakteru to nie spotkacie w zadnej innej grze (gdzie wiadomo gry sa wypelnione roznymi psycholami) i nawet glowna postac z Postala wymieka przy jego napadach zlosci. Moze fizyka jazdy nie jest na najwyzszym poziomie (nie ma mowy o porownaniu z GT5) ale za to jest tak zrobiona, ze poscigi wygladaja dosyc efektownie i calkiem przyjemnie sie jezdzi, wlasciwie tak przyjemnie, ze nie wychodze z samochodu, gdzie po poltorej tygodniu wkoncu stwierdzilem pobiegac po ulicy i odkrylem calkiem nowy swiat

. Co prawda betonowe namioty dla sadoli jakie wystepuja w grze, sa w stanie powstrzymac wk🤬ionego kierowce czolgua, ale jest to absolutnie do wybaczenia. Do wrazen napewno nalezy dodac piekny podwodny swiat, ktory zyskuje na ograniczonej widocznosci. Takze mialem ciekawa wyprawe w strone morza i powiem, ze plynalem grube 15 minut i mialem nadzieje, ze wkoncu zbuguje gre i wypadne za tekstury, albo uderze w metalowa sciane jak bohater filmu Truman Show, ale nic takiego sie nie stalo tylko zajebiscie oddalilem sie od brzegu, ktory tak caly czas sie oddalal (punkt orientacyjny drapacze chmur i kilimandzaro) no i poddalem sie i zawrocilem

Inaczej juz wyglada sprawa z lotem samolotem, ktoremu to psuja sie silniki w pewnym momencie i chcac nie chcac trzeba zawracac bo samolot dlugo nie polata(ale kiedys jeszcze wezme motorowke i tam poplyne

)
Podsumowujac moglbym pisac i pisac, ale mi sie nie chce i pewnie bede zalowal, ze o kilkudziesieciu innych pozytywach nie napisalem. No tak ale c🤬j wam wszytkim w dupy, wy ktorzy macie bol dupy, wytrwajcie w tych wszystkich gameplayach, a zaprawde powiadam wam czeka was przygoda zycia gdy GTAV zejdzie na PeCeta. Wtedy to ja bede mial bol dupy, ze wy macie wyj🤬a grafike (ktorej moge doswiadczyc w zaledwie 10% na tym starym traktorze) i bede was hejtowal i role sie odwroca

Wiec wezcie se teraz czopki na poprawe humoru. Amen