Wy k🤬a c🤬le i debile, którzy mnie hejcą. Wy bando niedojebów i lewacka szarańczo p🤬ląca głupoty na każdym k🤬a kroku, gdzie się znajdziecie.
1. Nie hejtuję, tylko zwróciłem mu uwagę, na temat feministek w ogóle mam wyj🤬e
2. Zwróciłem mu uwagę k🤬a tępa bando jełopów z tego względu, że takie zdanie, które udało mu się niefortunnie sklecić, TRACI K🤬A JAKIEKOLWIEK WARTOŚCI PRZEKAZU z tak c🤬jowo postawionym przecinkiem, ale NIE PRZYP🤬ALAM SIĘ O TO, kulturalnie, bez żadnego hejtu (co wy k🤬a zjeby z TVNu jesteście? jakaś uwaga = hejt? wiecie w ogóle matoły co to k🤬a znaczy HEJTER? nawet teraz, jeżdżąc po was jak po burych dz🤬kach nie hejtuję, bo PODAJE ARGUMENTY, także teraz mi wolno i zamierzam sobie jeszcze pojeździć)
3. Ta, popełniłem błąd pisząc "nie zawodolony" zamiast "niezadowolony" no i c🤬j? Czy zdanie straciło sens lub jego odczytanie było zmienione? Nie k🤬a. Więc j🤬a bando frajerów, deal with it, popełniłem w c🤬j mniejsze wykroczenie niż autor, a mimo to, dalej nie przyp🤬alam się do niego, tylko do waszej k🤬a niskiej inteligencji (niskiej?! k🤬a, zerowej!), co więcej k🤬a, zwróciłem mu uwagę tylko o jednym przecinku, a nic nie napisałem o przecinku nr. dwa, no ciekawe k🤬a czemu, niedoj🤬e małpiszonki, ciekawe czemu, może dlatego, że liczył się dla mnie przekaz k🤬a, a nie 1000000% poprawność tego zdania, co zjeby? O tym nie pomyśleliście?
4. Czy wasze poczucie moralne wzrosło k🤬a atakując mnie bez powodu? To macie to poczucie bardzo niskie, jak rosyjskie dz🤬ki-niewolnice. Może pomyślcie nad zmianą zawodu? Sądzę, że odnaleźli byście się w tej rosyjskiej specjalizacji, a to, że jesteście pewnie facetami uatrakcyjniło by Rosjanom widowisko, dział hard czeka! Do dzieła!
5. Haha teraz doj🤬em, zmianą zawodu, jak szmatogłowcy z liceum mogą mieć jakąkolwiek profesję? Przyznawać się, to wy jesteście tymi obciągaczami, co umilają gejom na woli życie? Jak tak, to moja sąsiadka mówi, ŻEBYŚCIE K🤬A ZNALEŹLI SOBIE INNE MIEJSCE, A NIE CIĄGNĘLI POD JEJ OKNEM, bo nie może przez was spać bidula, a ma już 81 lat
A teraz zapraszam do hejtu na mnie, obecnie już tylko poprawicie mi humor i tak mam na to wyj🤬e
PS.
Szanowny Panie Moderatorze, może Pan mi wstawić warna, albo nawet trzy. Proszę jednak tego postu nie kasować, gdyż jest to esencja mojego wk🤬ienia na takich lewackich debili (proszę sobie wyobrazić, co się dzieje, jak zmuszony przez żonę jestem do oglądania jakichkolwiek wiadomości

) i mam nadzieję, że choć trochę zmuszę tych zapiździałych zjebów do myślenia.