Przecież prawdę powiedziała, o co się burzycie? Do tego właśnie jest potrzebna mężczyźnie kobieta - do j🤬ia. Jeśli mam wszystko inne (przyp🤬alanie się o bzdury) tylko nie j🤬ie, to pani wyp🤬ala.
Mężczyźni pchają ten świat do przodu i wynika to z czynników BIOLOGICZNYCH i kulturowych. Jak widać, spora część mężczyzn ma tak niskie ambicje, że jedyne o czym myslą to jak zadowolić kobietę, żeby por🤬ać. Gratulacje debile
Dlatego lewaccy myśliciele wymyślili emancypację kobiet żeby ten świat uwstecznić. Na zachodzie obecnie panuje nowy trend, mianowicie wstyd z bycia mężczyzną... Zachód jest tak postępowy że aż trudno nadążyć.
"mężczyźnie nie jest nic potrzebne do życia, oprócz... (Kobiety i jedzenia)"
Co za wysyp debili twierdzących, że ona prawdę mówi... Serio ameby nie macie ambicji? Właśnie przez taki tępy tłum jak wy takie samice mają wybujałe ego.
Praktycznie wszystkie wynalazki stworzyli mężczyźni, prawie każdą wielką firmą zarządza mężczyzna. Za każdą wielką ideą stoi mężczyzna. Jak myślicie dlaczego? Bo chce mieć co jeść i r🤬ać?
Mężczyzna lubi prowadzić zajebiste życie, chodzić na siłownię, inwestować, budować, tworzyć itd. Kobieta i jedzenie nie jest w centrum jego życia. Może dla takich skończonych stulejarzy jak wy.
Mężczyźni pchają ten świat do przodu i wynika to z czynników BIOLOGICZNYCH i kulturowych. Jak widać, spora część mężczyzn ma tak niskie ambicje, że jedyne o czym myslą to jak zadowolić kobietę, żeby por🤬ać. Gratulacje debile
Pracuję w korpo i mam w pracy jedną zielonowłosą lewaczkę. Wiem na własnej skórze co to dyskryminacja mężczyzn, seksizm i lewacki terror
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów