nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
Masowa pedofilia w kościele, bajka wyssana przez żydowskie media wprost z michnikowego beznapleta. Księża i lekarze to 2 grupy zawodowe gdzie pedofilów wedle oficjalnych danych jest najmniej. Jednakowoż zawsze jakaś czarna owca się trafi, więc choć zjawisko jest śladowe, to jednak występuje. Diecezjalna k🤬a to wspaniały pomysł, by występowanie zjawiska, było równe zeru.
Ci kiedyś tłumaczyłam, że Kościół nie dlatego jest kojarzony z pedofilą, że trafiła się grupa czarnych owca, tylko dlatego że w Kościele tych czarnych owiec bronią wszyscy kosztem jego ofiary. To ochrona pedofili jest największym grzechem współczesnego kośćioła. No i przyczynianie się do rozpowszechniania HIV (poprzez zniechęcanie do używania
P🤬lisz lewackie bzdury. Pedofil stoi na czele parti zielonych w UE. A 400 na 1000 ofiar pedofilów, to chłopcy zgw🤬ceni homoseksualnie, przy 0.5% homosi w społeczeństwie. Ksiądz i lekarz odpowiadają za 1 ofiarę na 1000. Żydowsko lewacja antykatolicka propaganda i tyle.
To że ksiądz broni księdza, policjant policjanta, sędzia sędziego, a lekarz lekarza nawet jak ten zamorduje pacjenta, to sprawa zwykła i księża nie są wyjątkiem. Ale nie ma to nic wspólnego z tym że ty i banda lemingów daliście się otumanić zwykłym parchom i napadacie sami na religie własnego kraju. W każdym zawodzie jest więcej pedofilów, ale wystarczy że żydowskie media mówią tylko o księżach, już sprany mózg reaguje "ksiądz=pedofil".
Inna sprawa że dalej diecezjalną k🤬ę uważam za świetny pomysł.
W każdym zawodzie jest więcej pedofilów, ale wystarczy że żydowskie media mówią tylko o księżach, już sprany mózg reaguje "ksiądz=pedofil".
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
kto normalny nagrywa mszę w telewizji?
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.Nie wiem, jak długo byłeś zahibernowany, ale praktycznie każdy dekoder z dyskiem - czy do kablówki, czy telewizji satelitarnej automatycznie nagrywa np. ostatnią godzinę po to, żeby się dało zapauzować, albo cofnąć jak np. zadzwoni Ci telefon.
podpis użytkownika
A to nie da się z dekodera wrzucić bezpośrednio? ja nie wiem bo, k🤬a, miał mi typek od kablówki wymienić dekoder bo ten już niby za stary ale już z pół roku z tym zwlekam bo i tak nie oglądam.
Pedofile nie są ani homoseksualni, ani heteroseksualni. Ich podnieca dziecięcość, a nie płeć. To też fakt, którego już można się po tylu latach nauczyć, jak nie jest się kompletnym kretynem.