genghiskhan, niestety nie e36.. E46 FL 330i
BMW ta sama bajka, dużo aut oszpeconych spojlerami, właściciele w dużej części to buractwo, dużo wypadków.. obie marki mają zepsutą opinię
może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI
hahah ale z ciebie żenujący ignorant. Gówno się dzieciaku znasz na czym kolwiek..
Dla bezmózgich ignorantów jeżdżących mpkami...
VAG to nie tylko Volkswagen i Audi a także:
Bentley
Bugatti
Ducati
Lamborghini
SEAT
Škoda
Scania
MAN
Porsche
Jak ktoś ma kasę to może się bawić i jeździć Jaguarem, ale zapewne taka osoba nie siedzi tutaj i nie komentuje tego. Większość ludzi tu zaglądających to szary plebs który porusza się komunikacją miejską lub autem rodziców. Ot szara rzeczywistość![]()
Pozdrawiam wszystkich w "nowych" autach nie posiadających klimy, webasta i innych udogodnień (o duszy nie wspomnę)![]()
Rozgrzany tłumik wam w dupsko!
Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie
Jak ktoś lubi jeździć tapczanem to pewnie kosmos![]()
Tylko jak się w tej hydraulice coś pop🤬li to będziesz płakał przy bankomacie![]()
Ale p🤬licie...Jeden do VW by nie wsiadł bo k🤬a pewnie Seatem starych zap🤬la...Drugi rozgrzewa swoje bmw na światłach a bmw to najbardziej pospolite gówno jakie jeździ po polskich drogach...P🤬lone myślenie że jak ktoś ma golfa to c🤬ja wart...wart więcej niż niejden pajac w swoim e36 za 3 tysie. Jeżdzę oplem i w c🤬ju to mam bo to moje auto , sam je kupiłem i jest zajebiste...a pedały i hejty niech dalej wożą dupe w fotelikach
![]()
Pozatym siadacie tak na tego VW, a prawdę mówiąc VW ma praktycznie polowe światowych najlepszych marek... Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie poimo tego, że nie są to moje wymarzone modele
Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze
Jak ktoś lubi jeździć tapczanem to pewnie kosmos
Tylko jak się w tej hydraulice coś pop🤬li to będziesz płakał przy bankomacie
true story akurat