podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Ech... komu ją odrzuca? Temu co rzucił czy pod nogi/na głowy losowo wybranym wg bliżej nieustalonego algorytmu ludziom którzy z jej rzuceniem nie mają nic wspólnego? [Bo szansa, że trafi w tego co rzucał jest dosyć nikła]
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.@wiesiors4
No te filmiki już widziałem, ale tam nigdzie nie widzę tych 'twardych dowodów'. No sa policjanci w kominiarkach i nie jest to żadna tajemnica, ale nigdzie nie widać, żeby te same osoby podszywały się pod uczestników marszu i prowokowały zadymę. Jak się tam tego dopatrzyłeś to podaj konkretne sekundy poszczególnych filmików.
Ja widzę tylko masę bydła, które wykorzystało pretekst święta narodowego, żeby sobie porzucać kamieniami i zyskać +5 do respektu na osiedlu. Do tego kilku debili drących ryja bez sensu, wp🤬lających sie w kordon policji z okrzykiem 'dlaczego prowokujecie'. Wyraźnie im powiedzieli, że jak się k🤬a uspokoją to ich puszczą... po c🤬j mieli dać im miasto całe zdemolować?
@wiesiors4
No pokaż dokładnie którzy to Ci sami skoro to takie twarde dowody. Bo też kominiarki mieli? Na tych filmikach c🤬ja widać... chyba, ze napisy dodane do filmu to dla Ciebie prawda objawiona. W niczym takie zmanipulowane filmiki nie sa lepsze od tych waszych tvnów i innych mediów, po których tak jedziecie. Tyle ludzi było tam z kamerami i aparatami, a jakoś nikt wyraźnie tej prowokacji nie nagrał, tylko jakaś pikseloza, c🤬je-muje, bydło lata w kominiarkach, a każdy widzi co chce widzieć.
Akurat te filmiki gówno wnoszą w kwestii tego czy to była prowokacja czy nie.
To przerzucanie się kto kogo sprowokował i jest żałosne i na prawdę faktoid celnie to przedstawił. C🤬j z takimi marszami, gdzie tego typu margines się pojawia (nawet jak nie jest w większości)