Faktoid
Polecam zostanie fanem, wtedy regularnie raz w tygodniu będziecie mogli go czytać na bieżąco.
facebook.com/faktoid!/pages/Faktoid/139859259404389

Dzięki i pozdrawiam
W życiu nie kupiłem żadnej gazety. NIGDY. Jak byłem mały to kupowałem tylko CD ACTION, żeby mieć zasraną gierke. Na przykładzie tej gazety widać jakie tam są bzdety. A ludzie to kupują i czytają. Czy ludzie to aż takie DNO, żeby to czytać? No k🤬a. Już by sobie k🤬a lepiej weszli tutaj i Hard pooglądali, lepiej by im to posłużyło
A Ciebie boli dupa tylko dlatego bo ktoś zarabia hajs. na czymś śmiesznym. Pewnie nawet jednej czesci nie czytałeś tylko wspierasz sie wiedzą z wikipedii lub wp - dwóch wielkich skarbnic rzetelności.
@ Avalanger
Gdzie tu masz "lewackie treści"?
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.
... między innymi, lewackich treści. Ale jak mogą to zauważyć głąby jeszcze bez matury albo z wynikiem 35% i ZEROWYCH umiejętnościach czytania między wersami, czytaniem ze zrozumieniem,he?
Mówiłem jasno : śledzę ten shit od początku i wiem, że istnieje multum przypadków, gdzie NIBY śmiejemy się z lewicy, ale tak naprawdę przedstawiamy ją tylko w krzywym zwierciadle, i - co najlepsze - przyjebujemy się jednocześnie do prawicy, traktując ją o wiele mniej ulgowo.
Poza tym my mówimy o całokształcie działań tego portalu.
TU mamy heheszki z czapki Millera : klik1
A tu... dosłownie tuż pod Millerem - jeden z wielu przykładów. Zaczynamy :
1. Robienie pośmiewiska ze sławnej posłanki PiS,
2. "ukryta" wrzuta na Jacka Kuklińskiego "Jack Pstrąg",
3. oczywiście wrzuta na kościół (którego też nie lubię, ale liczy się fakt) - klik2
I co k🤬a, nie lewizna? Was śmiszy Jack Pstrąg, a mnie wk🤬ia, bo gimbaza tylko się pohihra i zleje bohaterskiego zdrajcę. Taak jest.
Uwaga, uwaga! Już wiem co ci dolega... Jesteś po prostu... PARANOIKIEM.
W twoim świecie wybory wygrywa ten, o którym powstanie mniej żartów, same zaś żarty dyskredytują polityków w oczach wyborców... Dosyć ciekawa doktryna polityczna (w której Marks połączony z Hobbsem)...
Nie ładnie, kolego, nie ładnie... Nie przypisuj własnych predykatów innym... A czy własnych w istocie? Chyba jednak sam nie przyznasz się, że jesteś idiotą... Czemu więc wmawiasz innym, że opierają się przy wyborze na dowc🤬ach, samemu się od nich dystansując? Czyżbyś uznał się za geniusza, na mount blanc przy tym cierpiąc katusze za miliony (dwóch geniuszy w jednym, ot czym jesteś)?
I co Sherlocku? W istocie wierzysz, że godzenie w PIS to antyreklama, nabijanie się z towarzysza Millera z drugiej strony, to agitacja? Czy naprawdę dziwią cię dowc🤬y z partii (PISu), która ma w Polsce najwięcej "antyfanów" (jedynie ruch Palikota może z nimi rywalizować)?
Abstrah🤬jąc już od tematu, w związku z tą twoją obroną partii oszołomów: PIS działa dokładnie na ten sam elektorat, który reaguje także na czystą komunę - konserwatyzm światopoglądowy + przaśny socjalizm (100 mln mieszkań + 100 mld na "rozwój").
Korwin miał rację mówiąc, że z dwojga złego, PO już jest mniej groźne niż PIS.
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.