Tak, pewnie dlatego średnia długość życia 50lat temu była o prawie 20 lat mniejsza niż obecnie. Wtedy zdrowi, teraz niezdrowi
A o wirusach ospy słyszałeś?
Zobaczymy za 50 lat jak obecne pokolenie będzie padać jak muchy. Kiedyś nie było tej całej chemii a kielon do śniadania był normalnością i ludzie do dzisiaj żyją mając po 80-90 lat i będąc w całkiem niezłej formie.
Tylko wiesz że w obecne statystki wliczają się też ci co urodzili się w +/- 1940
Wirusy były są i będą tak jak ludzie umierali,umierają i będą umierać
Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.
Oczywiście, że zdaje sobie sprawę, że się wliczają.
Widzę, ze jesteś jasnowidzem, bo już wiesz co będzie kiedyś. Ja bym z takim darem zaczął grać w gry losowe.
Za moją wypowiedzią nie szła żadna ideologia, żadne osobiste przekonanie. Po prostu drażnią mnie fałszywe stwierdzenia, jakoby kiedyś ludzie żyli zdrowiej. Statystyki pokazują inaczej.