coś mi się zdaje że pilot wolałby nie przeżyć.
Po pierwsze, nie jestem żadnym Ruskim, ani banderowcom. A od mojej rodziny wara pejsaty sk🤬ielu.
Po drugie, pluję na USA, i gardzę tym zbrodniczym krajem, który ma tyle krwi na rękach, jak mało kto, i jeszcze próbuje narzucać swoją niby-demokrację innym państwom.
Ale oczywiście ty, tak ślepo zakochany w USA, tego nie widzisz, albo nie chcesz dostrzec.
A po trzecie, ci twoi przyjaciele USA wiele wczesnych odkryć dokonali dzięki nazistom, i swoim szpiegom rozsianym w różnych miejscach na świecie, więc nie są tacy mądrzy, za jakich ich uważasz.
Poza tym żaden z ciebie Polak, tylko zwykła sprzedajna dz🤬ka za dolary, albo hrywny.
I tyle w temacie. Także kończę tą dyskusję z tobą, bo ze sprzedajnymi dz🤬kami nie rozmawiam 🖕
Obiektywnie patrząc ruski nie mają nadal myśliwca 5 generacji, su57 nim nie jest.
Utrudnione wykrywanie przez radary, prędkość naddźwiękowa bez dopalaczy
Nie do końca.. bo żeby zostać pilotem samolotu naddźwiękowego trzeba mieć już anatomicznie wybitne ciało bez żadnych odstępstw od norm w układzie kostnym itd. Do tego mieć łeb na karku i inteligencję. Potem szkolenie wiele lat co generuje koszty pewnie większe od tego rozbitego Myśliwca. Potem lata służby, misje, loty kontrolne, wojny itd.
Teraz zostanie zaopiekowany przez wojsko i lekarzy lepiej jak w hotelu 5 gwiazdkowym z dz🤬ką dostepną non stop. Ten pilot swoją slużbą odrobił wartość tego rozbitego Myśliwca kilkukrotnie. Ten rozbity zostanie rzucony w koszty, dostaną kasę na nowe a fabryka będę miala pracę.
Meh. Tia, bo to "propaganda USA" spowodowała, że u nas wyraz "ruski" to synonim najgorszego chłamu i badziewia. Idź już być kacapem gdzie indziej.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.