coś mi się zdaje że pilot wolałby nie przeżyć.
Propaganda USA próbuje nam wcisnąć kit o tym, jaki kiepski sprzęt produkują Chiny i Rosja, a sprzęt USA jest najlepszy na świecie, a tu proszę: F 35 się rozbija.
Idź Borys na telegram...Różnica jest taka że USA ma ich już ponad 1000 sztuk więc wypadek jednego to awaryjność na poziomie 0,1%. Ruskie natomiast są sto lat za murzynami i przez 14 lat ledwo dopracowali Su-57 a od 2019 wyprodukowali mniej niż 50 sztuk.
Amerykańska propaganda w tym wypadku to prawda. W porównaniu do ich sprzętu to co mają dzikusy na wschodzi to śmieci. O ile są w stanie je wyprodukować.
Hahah gadka typowego rusofoba, w dodatku ogłupionego jankeską propagandą.
Ale niech ci będzie, bo nie ma sensu się z tobą spierać.
Serio....? Rusofoba? To ma mnie obrazić albo stygmatyzować? LOL. Jesteś kiepsko zaprogramowanym ruskim botem, czy zbyt mało Cię opłacają żeby chociaż starać się subtelnie wciskać ludziom takie teksty...? Każdy Polak jest rusofobem. A kto nie jest, ten nie jest Polakiem tylko agent albo niedouczonym debilem-tubylcem.
Nie rozmawiam z takimi pojebami, jak ty.
Ciekaw tylko jestem, ile ci Jankesi płacą za te komentarze.
Chyba że to banderowcy ci płacą...
Po pierwsze, apropos tego kto mi płaci, dodaj jeszcze do tej listy żydów, masonów i pedałów. Biorę od wielu na raz
Po drugie, o tak... Jeszcze bełkot o "banderowcach". Ty pewnie nawet na mapie nie byłbyś wstanie wskazać gdzie część Twojej kresowej rodziny mieszkała, albo nie byłbyś wstanie opowiedzieć żadnych historii rodzinnych z tego okresu, a robisz z siebie wielkiego internetowego rycerzyka o sprawę Polską co pamięta o Banderze i jego zbrodniach... Weź. Najwięcej pseudo-polaków-tubylców która p🤬li o banderze ma takie samo pojęcie o historii jak przecięty baran z ukrainy. Pasujesz do tych banderowców.
Po trzecie, Jankesi wymyślili internet i mikroprocesor w urządzeniu z którego z niego korzystasz. Przestań z tego korzystać. Użyj... Cokolwiek twoi kochasie w rosji wymyślili. Tylko nie jestem w stanie nic wymyśleć poza nazwami paru patologii i biedy..
Choćbyś się tu nie wiem jak bezsilnie zapluwał, nie zmienisz tego, że ruski = gówniany. XD