Ewolucja to rozwój, a w przypadku tych zindoktrynowanych trybików nie można mówić o jakimkolwiek rozwoju.
Sam nie mogę jednoznacznie określić czy to był zamach czy nie bo po prostu nie zagłębiałem się w ten temat, już więcej mogę powiedzieć na temat WTC ale nie zmienia to faktu że niektóre rzeczy związane ze Smoleńskiem są niepokojące. Dlatego ostro śmiałbym się z tych wszystkich yntelygentów jakby się okazało że to jednak był zamach
Poza tym pomijając chorą sytuacje z sektą Rydzykowo-Kaczyńską to co ma wspólnego Smoleńsk z Chrześcijaństwem? (a no tak zapomniałem, dla was każdy Chrześcijanin jest za PiS i słucha Radia Maryja). Trzeba przyznać że zwolennikom UE i tym którym przeszkadza religia Chrześcijańska bo wygodniej jest im mieć oportunistyczne i zdemoralizowane społeczeństwo nieźle się udało zrobić tak żeby wiara kojarzyła się z księdzem-biznesmanem który tą wiarą wyciera sobie gębę a patriotyzm żeby kojarzony z popieraniem kolejnej mafii która tak samo pewnie chciałaby się tylko nakraść ile wlezie i też ma kraj w dupie.