Ale nie zabrakło także "incydentów" niezgodnych z kursem obranym przez tych pojebów.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866No własnie jak to jest że postepowe lewusy nie potrafia zaplanowac tak prostej rzeczy jak rodzicielstwo i zaplanowac nad własna sexuualnbością. I domogaja sie mordowania ludzi do 22 tygodnia, albo nwet i po tym terminie bo postep cały czas trwa. Ja rozumiem że lewactwo chce by ludzie totalnie zezwierzeceli, j🤬i sie po klubowych kiblach bez żadnej odpowiedzialnośći.
podpis użytkownika
100% kiełbasymające czelność pouczać mądrzejszych od siebie i narzucać im swoją wolę.
podpis użytkownika
100% kiełbasy
Ale prawackie zjeby sa tak pop🤬lone jak lewackie. Ja wiem ze dla lewusów, brak zezwolenia na zdziczenie cywilizacyjne to narzucanie woli. Ale jak nie chcesz niechcianego bachora to go nie masz. Jak p🤬lisz się w klubowej toalecie bez zabezpieczenia to ponosisz konsekwencje swojego czynu. Wolność to odpowiedzialność za swoje czyny, tylko zwierzeta nie sa odpowiedzialne.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Spójrz na temat z innej strony. Ktoś kto dyma się gdzie popadnie i z kim popadnie i nie wie co to jest antykoncepcja, przekazuje swoje geny dalej. Czemu uniemożliwiać mu dobrowolne przerwanie tego sp🤬olonego łańcucha?
Ja myślę że patrząc dalekosiężnie, wyszłoby to światu na dobre, bez względu na to, jak cyniczne z mojej strony może się to wydawać.
Wchodzę sobie w ten temat z nadzieją, na jakąś dobrą gówno-burzę - a tu c🤬j. Zawiedliście mnie panowie, naprawdę mnie zawiedliście.
Sezamkowego Rozp🤬ola gdzieś wcięło, do Loaloa wszyscy już przywykli i zaakceptowali fakt jego istnienia, to nie ma komu ognia pod tematy podkładać. W Tobie cała nadzieja.