Ile można p🤬lić to samo prawie słowo w słowo w każdym podobnym temacie ? I tak nikt wam nie wierzy![]()
Co do kobiet innych ras to ja bym j🤬 każdą, byle by była ładna albo chociaż średnia![]()
Już widzę jak większość z was odmawia atrakcyjnej dziewczynie innej rasy.
Bo_tak - zazdrosna? Dawno nikt Cie porządnie nie ten tego?
606- to jak komuś podoba się co innego niż Tobie to powinien sobie w kaban p🤬lnąć, tak?
Mi osobiście murzynki się nie podobają, ale każda inna dziewczyna jak jest ładna, bystra i dba o siebie to nie ma żadnego problemu.
Co do Polek, dla mnie to żadna strata bo i tak bym nie chciał dziewczyny która się z erasmusami na prawo i lewo sypie. Jak niektóre Polki na tym wychodzą wszyscy wiemy (simon mol czy polki wywożone do arabskich krajów), ale mają swój "rozum" więc nawet mi ich nie szkoda.
@up każdy normalny człowiek woli białe mięso. Facet też. Jak się któremuś czarna/brudna podoba to równie dobrze powinien się w kaban p🤬lnąć. Ostatecznym wyjątkiem są azjatki, naprawdę ostatecznym. W ogóle k🤬a nie wiem dlaczego, ale jakoś do żółtych czuję sympatię.
Pewnie dlatego, że nie są p🤬lonymi nierobami, złodziejami i patologicznym ścierwem. No cóż.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oJak na razie to była moja pierwsza wypowiedź tu i sram na to czy ktoś wcześniej mówił podobnie, bo nie będę przepie**alać kilkunastu tysięcy komentarzy żeby to zweryfikować
co do wiary-to wychodzi na to że według Ciebie wszystkie polki lecą na ciapate gówno?
I tu się koło zamyka, krytykujesz polskie dziewczyny a sam r*chałbyś każdą nie brzydką brudaskę która na drzewo nie sp***oli
podpis użytkownika