Wysłany:
2019-11-09, 9:16
, ID:
5544374
18
Zgłoś
To jest specjalnie tak robione aby sprowokować. Normalne dzieci nie będą miały żadnego problemu aby napisać driver czy co tam trzeba wpisać w jakim języku oznaczające kierowcę. Natomiast rodzice i dzieci z rodzin gdzie używa się takich słów jak "nigger" w odniesieniu do czarnych od razu zobaczą, że coś tutaj nie pasuje.
Dzięki temu nauczyciele później wiedzą które dzieci pochodzą z rasistowskich rodzin, albo przynajmniej tak będą klasyfikować uczniów którzy podadzą jakąkolwiek inną odpowiedź niż driver.
Wiem, że to brzmi śmiesznie ale przypomnijcie sobie w jakich czasach żyjemy obecnie i jak mocno nam się wp🤬la do łbów ideę multikulti oraz LGBTPEDORTVAGDQ+.
Już się pojawiają w książeczkach dla dzieci na zachodzie obrazki z dzieckiem i dwoma osobnikami tej samej płci wp🤬lające od najmłodszych lat, że bycie pederastą (ok 1% społeczeństwa max ale niektórzy pederaści p🤬lą, że jest to nawet kilkanaście procent a lewaki p🤬lą, że więcej dzieci się rodzi między dwoma pedałami niż między mężem i żoną) jest zupełnie normalne tak samo jak obcinanie sobie k🤬sa i kazanie mówić do siebie per "anna" (według oficjalnych statystyk takich ludzi jest ok 100 w Polsce więc daje nam to odsetek mniejszy niż błąd statystyczny.)
Nie mam zamiaru udawać, że 1% osób to jest coś normalnego a tym bardziej nie mam zamiaru udawać, że jeśli całe 100 osób na blisko 38 milionów ma ochotę sobie zmienić p🤬dę w ptaka albo odwrotnie to należy kilku milionom dzieci wp🤬lać do łbów, że to jest normalne bo k🤬a nie jest.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !