Kuwa.. az sie musialem zarejestrowac. Wpuszczajcie ich wpuszczajcie. Ale proponuje u nas juz budowac mury nawet i na poludniowej i zachodniej czesci kraju.
Akurat Unia to od dłuższego czasu ich blokuje. To Polaki ich wizami za pieniądze ściągały.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Akurat Unia to od dłuższego czasu ich blokuje. To Polaki ich wizami za pieniądze ściągały.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Filmik nie wiadomo skąd, kiedy nagrany, z jakiegoś gównianego źródła. Na dokładkę, z prowokacyjnym tytułem i grobową muzyką dla lepszego efektu. Na sianiu strachu przed migrantami w pontonach najbardziej korzysta Rosja, która gra na chaos i wzmocnienie partii skrajnie prawicowych w całej Europie. To przecież nie przypadek, że i rosyjskie media używają podobnego słownictwa o "inwazji". Czy tu są jacyś moderatorzy, którzy potrafią dostrzec ten związek i zablokować tą ruską propagandę? Bo użytkownikom tego portalu do rozumu nie da się przemówić, łykają wszystko.
Filmik nie wiadomo skąd, kiedy nagrany, z jakiegoś gównianego źródła. Na dokładkę, z prowokacyjnym tytułem i grobową muzyką dla lepszego efektu. Na sianiu strachu przed migrantami w pontonach najbardziej korzysta Rosja, która gra na chaos i wzmocnienie partii skrajnie prawicowych w całej Europie. To przecież nie przypadek, że i rosyjskie media używają podobnego słownictwa o "inwazji". Czy tu są jacyś moderatorzy, którzy potrafią dostrzec ten związek i zablokować tą ruską propagandę? Bo użytkownikom tego portalu do rozumu nie da się przemówić, łykają wszystko.
Filmik nie wiadomo skąd, kiedy nagrany, z jakiegoś gównianego źródła. Na dokładkę, z prowokacyjnym tytułem i grobową muzyką dla lepszego efektu. Na sianiu strachu przed migrantami w pontonach najbardziej korzysta Rosja, która gra na chaos i wzmocnienie partii skrajnie prawicowych w całej Europie. To przecież nie przypadek, że i rosyjskie media używają podobnego słownictwa o "inwazji". Czy tu są jacyś moderatorzy, którzy potrafią dostrzec ten związek i zablokować tą ruską propagandę? Bo użytkownikom tego portalu do rozumu nie da się przemówić, łykają wszystko.
Przecież to zaplanowana inwazja, nie chce mi się wierzyć ze w normalnych okolicznościach po prostu by ich nie puszczali dalej i tyle, j🤬a unia