Solidarnie się z nim zgadzam, na magazynie trzeba "zap🤬lać jak biały murzyn" za 8zł/h na rękę. Raz była akcja, że wróciła do nas ciężarówka, bo się towar na paletach wyj🤬, cała naczepa się skrzywiła

jacek 44 masz swoją firmę a p🤬lisz jak potłuczony... Jakie k🤬a kursy za 1344???? na wózek może i starczy ale teraz to żadna atrakcja tylko norma. Zresztą co ci po kursie na wózek?? Realia w Polsce są takie, że kurs jest dobry jeżeli wsiądziesz raz do wózka i zobaczysz jak działają dźwignie, nic więcej. W wakacje, przez chwilowy brak zajęcia, pracowałem u znajomego w duzym gospodarstwie sadowniczym. Gościu, który miał papiren na wózek nie potrafił postawić skrzyniopalety na skrzyniopalete, nie mówiąc o spiętrzaniu. Następnie podałeś koparki. Koszt kursu ok 2500zł. Teraz już nie ma dużego zapotrzebowania na operatorów. Niekiedy doświadczeni siedzą w domu bo praca jest tylko 2-3 dni w tygodniu. Fakt dostają za godzine niezłe pieniądze ale na początek nie jest tak różowo. Jak już się załapiesz do dostaniesz nie więcej niż 6-7 zł! A teraz najlepszy twój przykład C+E... Prawko kompletne kosztuje ok 10tys. (po taniości). Wlicza się w cene kurs najpierw na C później E, tak samo egzaminy. Oczywiście za pierwszym razem nie zdasz. Następnie kurs na przewóz rzeczy, szkolenia okresowe oraz karte do tacho.Młody kierowca dostaje niecałe 0,4zł za kilometr. Więc teraz wyjaśnij mi k🤬a jakim sposobem gościu za 1344zł ma zrobić te kursy???
Ni chja nie pojmuje jak gościu co ma swoją firme jest taki tępy. W sumie to bardzo mnie zastanawia jaką masz tą firme. Jesteś rok starszy studia musiałeś zrobić w ciągu 3 lat, czyli masz licencjat, który jest jeszcze mniej warty niż ten MaGazynieR, kredytu nie dostałeś, mieszkanie kupiłeś(musiało pewnie kosztować coś koło 350tys. skoro tak ci płacą), pieniądze na lokate odkładasz, niczego sobie nie żałujesz. Wniosek jest z tego taki, że albo dostałeś kase od starych na firme, albo jesteś wielkim fanem pewnego młodego pedała który ma jakieś tam kliniki i o którym ostatnio jest tak głośno i po prostu podniosłeś się na duchu opisując swoje marzenia.
Jakie są jeszcze? Szczerze i bez drwiny, jestem ciekaw.
Nowa Prawica i nie, że bo Korwin umie przygadać lewakom. Zobacz sobie na ich program, w ogóle nie rozumiem ludzi, chcą wolnego internetu? Będą go mieli, chcą benzynę taniej? Będą ja mieli. już nie wspominając o korzyściach jakie będą mieli przedsiębiorcy.