Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wszystko fajnie i ładnie. Lubię takie dobre dupy ALE czy to jest ku*wa kwejk jakiś? Jak bym chciał oglądać dupencje to bym znalazł od tego stronkę. Sadol się zj🤬 przez te kilka lat jak gimby nauczyły się włączać kompa
kiedys to napisalem i powtorze sie jeszcze raz - mi tam sie ona nie podoba ze wzgledu iz zabardzo mi przypomine corke Tuska :/ a teraz wszyscy zdjecie Katarzyny T. i Emmy i tak pare razy. Mam nadzieje ze spieprzylem Wam dzien
Wielka pani a nawet k🤬a cycków nie ma... noo oczywiście pomijam fakt że całkiem "przypadkiem" świeciła p🤬dą przed aparatem... k🤬a jak każda inna i tyle.