To powiedzcie co MAMY K🤬A ROBIĆ skoro tak nas okradają to trzeba coś przedsięwziąć... czy tylko bedziecie pokazywać ile nam zap🤬la kasy co miesiąc ??
niech ktos zrobi jakąś strone nie wiem... c🤬j w dupe systemowi... tam beda sie zbierać ludzie którzy coś by chcieli zmienić... potem sie ustawiacie za pół roku pod rządem czy gdzie tam byście chcieli... wyp🤬alamy wszystkich ze stołków i do widzenia... najgłośniejszy napinacz będzie sprawował tymczasową władzę... w końcu wybory nie będą ustawione, podatki nie będą szły na jakieś j🤬e pierdoły... k🤬a jakbym miał taką posadę jak ONI (siedzą i p🤬lą głupoty zamiast coś robić) i dostawałbym 2 tysiące zl nie spinając się ze nie wyrobie k🤬a parametrów w robocie albo że pracuję z j🤬ymi lizusami k🤬a dupowłazami (brzydzę się takim penerstwem) .
Czasem na prawde wolę nie pisać patrząc na wasze komentarze, ale w tak ważnych sprawach jak przyszłość, która i tak nie jest pewna, pozwolę się wypowiedzieć. Jeśli nie będziemy działać razem to c🤬j z tego będzie oczywiście (jak zwykle).
Jeśli ktoś chciałby założyć stronę i podbić ten p🤬lony kraj zombie zapraszam na priv. Nie jestem patriotą ale k🤬a tu mieszkali nasi dziadkowie, którzy gryzą piach... co byś powiedział swojemu dziadkowi jakbyś go teraz spotkał ??? Sory ale banda komuchów i złodziei zabrała mi wolność, której i tak nigdy nie miałem.
Podziwiam ludzi z powstania warszawskiego mimo że nie lubię za bardzo warszawiaków bo obnoszą się swoją warszawskością (nie wszyscy wiem), umieli się skrzyknąć przeciw wrogowi i walczyć ramię w ramię, tylko po to żeby ruscy szmaciarze i pijacy j🤬e komuchy zawładnęły naszym państwem aż do dziś...
Nie wiem co mogę jeszcze napisać... Wyjdźmy z cienia ?? albo huzia na juzia... Jeśli macie dość bezsilności to ruszmy się razem. Zróbmy swoją propagandę puki mamy siłe... Dobra lece kończyć referat z TI, uratuje mnie on przed egzaminem

czerwiec zaliczonka... ;/