No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.
Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.
UP@ zomos , ulthart , mp0011]
Do szkoły k🤬a won.Książki od historii do łapy i powtarzamy materiał.
Obrazek
Kosowo jak tak dalej pójdzie przestanie zaraz istnieć (Serbia grupuje na granicach wojsko), Niemcy same się w Ciapaland zmieniają, Izrael w każdej chwili może zarobić atomówką od wk🤬ionych Arabów, a Polska najechana przez Ruskich. K🤬a piękna grupa krajów, które do Euro może nie doczekać...
Jak jakiś kraj zostanie niedługo najechany to raczej nie nasz, prędzej UPA-ina. Pewnie po podziale, dogadaniu się, upadku UE etc. wyglądało by to jakoś tak:
Obrazek
i Ty kogoś pouczasz ? skończ w końcu dziadku zaocznie podstawówkę to może Cie k🤬a na lekcji języka ojczystego nauczą jak piszemy słowo "PRZYRODA" i c🤬j mnie tłumaczenia, że to specjalnie. Za c🤬ja w nie nie wierzę więc stara niech kanapki na dwie zmiany zacznie pakować
Z tego co pamiętam, o granicach Europy będziesz się uczył na geografii, nie na historii.
A tymczasem marsz od kompa, pszyrę odrabiać.
podpis użytkownika
poker better than life