taki kto? Przecież to p🤬lony komunistyczny karzeł... Zaświecili mu złotówkami i bez mrugnięcia dał im dupy... Wszystkich z tuskiem, kaczorem i tymi ryjami z filmu z 89 o okrągłym stole powinno się wymordować w najbardziej spektakularny sposób.... Sk🤬ysyn z matka boska w klapie latał, a ludzi sprzedał i cały kraj. Sie k🤬a komuchy nauczyly do kosciola chodzic po 89, żeby trudniej ich bylo wyłapać wzrokiem (teraz to kolejna mafia co grabi ludzi). Tutaj nie ma co wiele pisac. Polska upadła po 89 i nigdy z komunizmu nie wyszla... Czy wyjdzie nie mam pojecia, ale jesli nikt nie zacznie politykow mordowac to karuzela bedzie sie dalej krecic. Najlepsza byłaby ogolno polska akcja i w jeden dzien wszystkich z rodzinami łacznie wybic do nogi i wybrac nowych niekaranych, niezamieszanych w matactwa i nie zamieszanych wczesniej w polityke ludzi etc etc. Ja p🤬le, aż mnie teraz skreca jak sobie przypomne co oni ustalali na wizji... Tam juz wtedy powinny leciec kule w te zdradzieckie ryje... Tak ten czlowiek nie powinien chodzic pośród żywych od 89 roku jak i reszta tych świń
Ja zwykle nie mieszam sie w politykę, bo szkoda na to mojego czasu, ale mnie rozpie**ala najbardziej to, ze kiedyś PO i PIS to była jedna partia, te same komusze mordy.
Potem niby sie rozdzielili na dwie partie i od 15 lat wymieniają sie władzą wyzywając jeden drugiego od komuchów.
A polskie zabetonowane murzyny łykają to jak pelikany i napie**alaja sie bambusem miedzy sobą
podpis użytkownika
Ola gringo