Cąłkowity koszt produkcji seryjnej to maksymalnie 20-30 tysięcy złotych....
Kto by k🤬a nie chciał takiego miejskiego pierdzikółka ?
Za 30 k.....
No k🤬a... I nie mówcie mi że się nie da.
27:50+ Inżynierowie elektrycy nie mówią kabel... to jest przewód... kablem to może być on (a jest na pewno marvineq - 90 w zabudowanym wytykasz... kablu).
27:50+ Inżynierowie elektrycy nie mówią kabel... to jest przewód... kablem to może być on (a jest na pewno marvineq - 90 w zabudowanym wytykasz... kablu).
Jako osoba urodzona w czasach komunizmu, mam wręcz torsje, gdy gloryfikuje się produkty tego systemu.
Tfu, k🤬a, kaszlak, Syrena, Warszawa, Tarpan, Polonez.
Idiotyczne wyroby samochodopodobne, rzygać się chce.
Zmotoryzował? Tylko "wybrańcy" mieli dostęp do tego p🤬lonego gruza. Nawet, gdy był nowy, nie spełniał jakichkolwiek znamion samochodu.
Tfu, k🤬a, komunistyczne gnioty.
podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalićJako osoba urodzona w czasach komunizmu, mam wręcz torsje, gdy gloryfikuje się produkty tego systemu.
Tfu, k🤬a, kaszlak, Syrena, Warszawa, Tarpan, Polonez.
Idiotyczne wyroby samochodopodobne, rzygać się chce.
Zmotoryzował? Tylko "wybrańcy" mieli dostęp do tego p🤬lonego gruza. Nawet, gdy był nowy, nie spełniał jakichkolwiek znamion samochodu.
Tfu, k🤬a, komunistyczne gnioty.
"Nie p🤬l... Bo na początku lat 90 był najpopularniejszym samochodem w tym kraju... Odbiegal od samochodów zachodnich ale jednak w zasranym systemie komu i postkomunistycznym wozil dupska ... Ciesz się ze na osłach nie pop🤬laliśmy..."
Maluszek cudem techniki nie jest, ale czyż nie jest piękne, że wystarczy mieć jeden klucz i minimalną ilość wiedzy żeby go naprawić w każdych warunkach? Dzisiaj psuje Ci się 8- letnie ''cacko'' i wzywasz pomoc drogową
Super sprawa z kaszlako gruza zrobili auto 21 wieku
Za 30k jako nowe autko do dojazdu do pracy szkoły
Biorę w ciemno