Moim zdaniem to fajnie że ma takie zajęcie a nie piwniczy. Jak się chce to we wszystkim można szukać negatywów, pomyśl o tym jaka jest niby alternatywa dla tych "problemów"
To nie jest głupi pomysł.Zamontowałbyś se jeszcze lepiej do tego wózka AK automat Kałasznikowa i takie komentarze byłyby ... Nie było by takich głupich komentarzy
Nie wątpię, zdążysz zrobić obie te czynności i jeszcze zapas czasu zostanie.Ja mam dwie nogi, dwie ręce, moge zwalić sam sobie konia i pobiec do monopolowego 5 minut przed zamknięciem
Tak, gościu ma jaja. Ale byłyby lepsze jaja gdyby się ześlizgnął i naelektryzezował.Dobry trol
I w czym problem? I tak biegam głównie między kompem a łóżkiem — pracuję, czytam, gram, udzielam się na Sadolu; nogi mi po to po co krasnoludek ma.Co za paznokcie, śmiecie j🤬e życzę wam z całego szczęścia żebyście wy tak „biegali” kiedyś w życiu albo wasze dzieci
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Moim zdaniem to fajnie że ma takie zajęcie a nie piwniczy. Jak się chce to we wszystkim można szukać negatywów, pomyśl o tym jaka jest niby alternatywa dla tych "problemów"
Tak na poważnie. Czy to będzie podlegało pod te zj🤬ą ustawę?
Wydaje mi się, że jest naprawdę dużo zajęć manualnych i w ogóle przeróżnych dla takiej osoby, wystarczy trochę wyobraźni. Robienie z siebie, za przeproszeniem, pajaca w internecie może prowadzić natomiast do kolejnych problemów jak choćby brak poczucia zrozumienia..
Niektórzy nie skumali że to jest ustawiony filmik wiec może tak będą uważać
Daleko mu do pajacowania jak np berwick czy inni tacy poj🤬i, typ się po prostu z siebie śmieje. Nie przesadzajmy, jakby szukał zrozumienia to raczej nie na sadolu xd
Wiem, że to ustawka ale zastanawia mnie własnie to czy tego typu sprawy nie będą podchodzić pod paragraf jak to gówno przejdzie. To będzie tak jak w angli, że za posty na fejsie będzie czapa? To jak ktoś teoretycznie powie jak jeden facet w czechach, że ukraińcy mają wyp🤬alać bo to nie ich kraj czy jakiś makumba sra w rzece i ktoś mu "zwróci" uwagę, że w rzece się nie sra i to obrazi jego uczucia i pokrzywdzi kulture bo u niego się sra w owej rzecze to co tez czapa?
Weź z🤬bie szukaj atencji wśród takich warzyw jak ty
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<