Moja żona ma samochód od nowości z salonu 5 lat i ma przejechane 38tyś km i kto mi teraz uwierzy po takim filmie, że naprawdę ma taki przebieg ?
![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.ooo Valdziu, siemanko, prowadzisz całkiem spoko kanał, ale faktycznie, czasem p🤬lisz za bardzo o rzeczach zbyt oczywistych, a ludziom i tak nie przetłumaczysz, bo są tępymi c🤬jami i takimi pozostaną. Niemniej jednak lubię oglądać Twoje filmiki, bo częściej gadasz konkretnie.
a co do wyglądu, no Ci co komentują to same j🤬e pedały, którym nie przypadłeś najwidoczniej do gustu.
Pozdro
Kolega z Youtube hehe
![]()
Czasem oglądam, czasem dużo racji, większość to takie ksero artykułów z jakiejś gazetki motoryzacyjnej niemieckiego nurtuPS, każdy z tych natychmiast dzwoniących, to handlarz, kładę jaja na pas przedni i dam sobie przytrzasnąć jeśli się mylę
![]()
@valdziu
nie obejrzałem ale widzę że robisz jakąś tam, dobrą czy lepszą, robotę. piwko.
p.s nie krępuj się. przyznaj się że ciepły jesteś. tutaj sami swoi. nikt Ci złego słowa nie powie. tutaj wszyscy tolerancyjni...
podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...